Sony Xperia Z3 met KPN abonnement

Sony Xperia Z3 bij .KPN
Ben je op zoek naar de Sony Xperia Z3 in combinatie met een KPN abonnement? Op onze website vergelijk je alle Sony Xperia Z3 KPN aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze telefoon zoals een 5.2 inch touch screen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 20.7 megapixels camera en een krachtige 2500 Mhz Quad core processor. De Sony Xperia Z3 is zeer voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten... Lees verder »

Voordelen Sony Xperia Z3

  • 5,2 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 20,7 megapixel camera
Nu zonder bijbetaling vanaf 49,00 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbiedingen

1
onbeperkt bellen / sms + 1GB€ 59,00 p/m
Bekijk actie
2
onbeperkt bellen / sms + 2GB€ 64,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z3 bij KPN

Stel je eigen abonnement samen:
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
1 GB
4G
2 jaar
0,00
49,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
2 GB
4G
2 jaar
0,00
54,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
5 GB
4G
2 jaar
0,00
64,00  p.m.
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Sony Xperia Z3 bij KPN!

Ben je op zoek naar de Sony Xperia Z3 in combinatie met een KPN abonnement? Op onze website vergelijk je alle Sony Xperia Z3 KPN aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze telefoon zoals een 5.2 inch touch screen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 20.7 megapixels camera en een krachtige 2500 Mhz Quad core processor. De Sony Xperia Z3 is zeer voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten aanbieders. Kun je niet kiezen tussen de Sony Xperia Z3 en een andere mobiel bij KPN of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan eenvoudig alle abonnementen en aanbiedingen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar honderden euro’s op je abonnement.

Waarom kies je voor de Sony Xperia Z3 bij KPN?
Of je nou in Amsterdam, Groningen, Limburg of Staphorst woont, KPN is een provider met dekking in heel Nederland en biedt supersnel internet. Dit maakt het mogelijk om razendsnel te browsen, applicaties te downloaden, filmpjes en muziek te luisteren en meer. Daarnaast is KPN een voordelige provider, de abonnementskosten van een KPN abonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de bundels zijn aan je eigen wensen aan te passen. Daarnaast biedt KPN nog vele extra opties naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Sony Xperia Z3 voor meer info en kom meer te weten over de specs van deze mobiele telefoon of de aanbieder KPN.