Sony Xperia Z5 Premium los toestel

Sony Xperia Z5 Premium los toestel

De Sony Xperia Z5 Premium is een erg mooie smartphone met een razendsnelle Octa-Core processor en meer dan genoeg intern geheugen om nog jarenlang plezier te kunnen hebben met het spelen van de laatste apps en spelletjes. Deze download je eenvoudig en vaak kosteloos dankzij het veelgebruikte besturingssysteem Android.

De Sony Xperia Z5 Premium kan je kopen in combinatie met een... Lees verder »

Voordelen Sony Xperia Z5 Premium

  • 5,5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 23 megapixel camera
Direct los bestellen ?
Beste aanbieding
Sony Xperia Z5 Premium los toestel aanbieding
Actie!
Sony Xperia Z5 Premium
(als los toestel)

Verzendkosten:
GRATIS

Toestelprijs:
470,00

Info & Bestel

Losse toestelprijzen voor de Sony Xperia Z5 Premium

Belsimpel
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 470,00
Bekijk actie
Belsimpel
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 475,00
Bekijk actie
Mobiel.nl
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 484,00
Bekijk actie
GSMwijzer
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 484,00
Bekijk actie
Coolblue
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 489,00
Bekijk actie

Sony Xperia Z5 Premium als los toestel kopen

De Sony Xperia Z5 Premium is een erg mooie smartphone met een razendsnelle Octa-Core processor en meer dan genoeg intern geheugen om nog jarenlang plezier te kunnen hebben met het spelen van de laatste apps en spelletjes. Deze download je eenvoudig en vaak kosteloos dankzij het veelgebruikte besturingssysteem Android.

De Sony Xperia Z5 Premium kan je kopen in combinatie met een telefoonabonnement of als los toestel. Houd bij het bestellen van een Sony Xperia Z5 Premium als los toestel wel rekening met het feit dat je het volledige bedrag voor de mobiele telefoon in één keer moet betalen. Tevens is het handig om een abonnement af te sluiten zodat je wel altijd gebruik kunt maken van internet. Hiervoor kan je ook een prepaid simkaart bestellen, maar dan zijn de tarieven in verhouding vaak veel hoger. Als abonnement kies je daarom het beste voor een sim only. Uiteindelijk kun je bij een los toestel met een sim only vaak goedkoper uit zijn. Zorg er echter wel voor dat je eerst goed de aanbiedingen van je losse smartphone en sim only bij verschillende aanbieders vergelijkt. Meer info? Bekijk de pagina over de Sony Xperia Z5 Premium en de specificaties van deze mobiel.

De eerste smartphone met 4K beeldscherm

Met de lancering van de Sony Xperia Z5 Premium werd er geschiedenis geschreven. Het is namelijk de eerste smartphone met een 4K beeldscherm! In de praktijk is het scherm erg goed, maar wordt zijn volle potentie niet altijd gebruikt. Het vlaggenschip is groot met een 5,5-inch beeldscherm en heeft het beroemde Xperia industriële design. De Sony is robuust en kan tegen een stootje. Daarnaast is het vlaggenschip IP68 gecertificeerd. Je kunt gerust je telefoon beantwoorden als je in de douche staat, want het apparaat is stof- en waterdicht. Aan de achterkant van spiegelende glas vind je het Sony logo en de forse 23-megapixel camera met LED flitser. In de ovale power knop aan de rechter zijkant zit een snelle vingerafdrukscanner verwerkt. Krachtbron van de smartphone is de Snapdragon 810 processor van Qualcomm. Een snelle octa-core processor met 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslagcapaciteit. Apps en games starten snel en draaien soepel op het vlaggenschip. Een los Sony Xperia Z5 Premium toestel kun je kopen vanaf 490 euro.

Specificaties Xperia Z5 Premium

Denk je er over om de Sony Xperia Z5 Premium te kopen? Het toestel is gemaakt van metaal en glas. Als bescherming tegen vallen zijn de uiteindes versterkt door de Japanse fabrikant. Het opvallend heldere 5,5-inch 4K beeldscherm heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels dat neer komt op een ongekende pixeldichtheid van 806 ppi. Hoewel dit indrukwekkende cijfers zijn, maakt de smartphone hiervan in enkele gevallen gebruik. Onder het scherm dat geschiedenis schreef draait een Snapdragon 810 processor. De octa-core processor van Qualcomm is maximaal geklokt op 2 GHz. Je hebt de beschikking over 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslag. Meer dan voldoende rekenkracht en ruimte voor de complexe taken en zware games.

Een van de troeven van dit toestel is zijn 23-megapixel f/2,0 camera. Dankzij de speciale sluiterknop stel je eenvoudig scherp en schiet je de foto als je tevreden bent. Je maakt video´s in 4K resolutie en films zijn vloeiend en stabiel dankzij Steadyshot van Sony. Achter is er een 5,1-megapixel camera voor video gesprekken en selfies. De 3.430 mAh accu gaat tot een dag mee en het toestel ondersteund Quick-Charge 2.0 voor snel opladen.

Waarom een Sony Xperia Z5 Premium als los toestel kopen?

Sony is al jaren een bekend smartphone merk. Hoewel het merk vroeg minder actuele hardware gebruikte is de Japanse fabrikant tegenwoordig een vooruitstrevende smartphone maker. Het vlaggenschip heeft als groot voordeel dat het stof- en waterdicht is. Het zal je niet vaak gebeuren, maar een ongelukje zit in een klein hoekje en dan is de IP68 certificering zeer fijn. Voor diegene die zijn telefoon veel voor foto’s gebruikt is het ook een geweldig toestel. Je krijgt een ruime opslagcapaciteit en het toestel maakt heldere foto’s van hoge kwaliteit met de uitstekende camera.

De prijs voor een Sony Xperia Z5 Premium los is fors. Hiervoor krijg je echter een groot en zeer compleet vlaggenschip met een uitzonderlijk goed beeldscherm. Je kunt de Xperia X5 Premium los kopen of met een nieuw telefoonabonnement. Afhankelijk van je bel gedrag en de beschikbare deals is een van beide opties goedkoper. Hier vind je de meest aantrekkelijke deals voor een Sony Xperia Z5 Premium los.