Wiko Jerry

Wiko Jerry
Wiko staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding gecombineerd met een mooi design. De Wiko Jerry voldoet aan al die eigenschappen en is daarmee een echt typisch Wiko toestel. De Wiko Jerry maakt deel uit van Wiko's categorie Easy & Fun en zorgt er dan ook voor dat het werken met dit toestel voor iedereen leuk en toegankelijk is. Om dit te kunnen verzorgen maakt... Lees verder »

Voordelen Wiko Jerry
  • 5 inch touchscreen
  • 8 GB opslaggeheugen
  • 5 megapixel camera
Ook een Wiko Jerry met abonnement?
Beste alternatief
Wiko Tommy
Actie!
100 minuten
100 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 7,50
Toestel:€ 5,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Wiko Jerry

Helaas is de Wiko Jerry op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Wiko op een rij gezet:

Wiko Jerry met abonnement

Wiko staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding gecombineerd met een mooi design. De Wiko Jerry voldoet aan al die eigenschappen en is daarmee een echt typisch Wiko toestel. De Wiko Jerry maakt deel uit van Wiko's categorie Easy & Fun en zorgt er dan ook voor dat het werken met dit toestel voor iedereen leuk en toegankelijk is. Om dit te kunnen verzorgen maakt de Wiko Jerry gebruik van het populaire besturingssysteem Android van Google en hebben ze hun smartphone zo eenvoudig mogelijk gehouden. Ook aan goede prestaties is bij de Wiko Jerry gedacht. Zo beschikt het toestel onder andere over een 5 inch touchscreen, een snelle Quad Core processor, 1 GB werkgeheugen en een 5 megapixel camera.