Wiko Lenny 2

Wiko Lenny 2
De Wiko Lenny 2 is een leuk instapmodel voor jong en oud. De Wiko Lenny 2 kan gebruikt worden door kinderen die toe zijn aan hun eerste smartphone of een oudere doelgroep die over wilt stappen van een feature phone naar een smartphone. Het toestel is zeer voordelig verkrijgbaar en beschikt over uitstekende mogelijkheden en functies. Zo beschikt de Lenny 2 over een prima camera,... Lees verder »

Voordelen Wiko Lenny 2
  • 5 inch touchscreen
  • 4 GB opslaggeheugen
  • 5 megapixel camera
Ook een Wiko Lenny 2 met abonnement?
Beste alternatief
Wiko Sunny
Actie!
500 minuten
500 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 7,00
Toestel:€ 2,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Wiko Lenny 2

Helaas is de Wiko Lenny 2 op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Wiko op een rij gezet:

Wiko Lenny 2 met abonnement

De Wiko Lenny 2 is een leuk instapmodel voor jong en oud. De Wiko Lenny 2 kan gebruikt worden door kinderen die toe zijn aan hun eerste smartphone of een oudere doelgroep die over wilt stappen van een feature phone naar een smartphone. Het toestel is zeer voordelig verkrijgbaar en beschikt over uitstekende mogelijkheden en functies. Zo beschikt de Lenny 2 over een prima camera, een 5 inch touch screen scherm, een snelle Quad Core processor en maak je meteen gebruik van het populairste besturingssysteem van dit moment, namelijk Android van Google. Meer weten over de Wiko Lenny 2? Bekijk alle aanbiedingen en eigenschappen van dit toestel op deze pagina.