-

Wiko Lenny 4 abonnement

Wiko Lenny 4

Ben je op zoek naar een Wiko Lenny 4 abonnement? Vergelijk alle Wiko Lenny 4 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Wiko Lenny 4

De Wiko Lenny 4 beschikt over een scherp 5 inch IPS beeldscherm en levert sterke prestaties met een 1,3 GHz quad core processor en 1 GB aan werkgeheugen. Je krijgt relatief veel ruimte om bestanden op te slaan en de flinke 2.500 mAh accu houdt de telefoon voor lange tijd actief. De Wiko Lenny 4 draait op Android 7 Nougat en je kunt dus meerdere apps onder elkaar draaien met split window. De goedkope smartphone is beschikbaar met een mobiel abonnement in de kleuren Gold, Bleen, Lime, Rose Gold en traditioneel Black.

In het oog springend ontwerp

De voordelige smartphone heeft een solide design en de metalen achterkant is voorzien van in het oog springende kleuren. De Wiko Lenny 4 is een perfect instapmodel voor kinderen en volwassenen die voor een zachte prijs alle functionaliteiten van een smartphone willen hebben. Het toestel heeft een 5 inch HD beeldscherm dat redelijke randen langs het beeldscherm. De achterkant is strak en daar vind je de 8 megapixel camera met LED flitser en aan de onderkant de speaker gril. De locatie van deze speaker grill is met name voor het draaien van muziek ideaal. Uiteraard vind je het Wiko logo prominent in het midden. Het toestel meet 145 mm bij 72,5 met een dikte van 10,55 mm.

Complete instap smartphone

De Wiko Lenny 4 heeft een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Het Franse instapmodel heeft een helder 5 inch IPS beeldscherm met goede kijkhoeken. Binnen de metalen behuizing vind je een 1,3 GHz quad core processor van MediaTek met 1 GB aan werkgeheugen. De Wiko Lenny 4 heeft met 16 GB relatief veel opslagruimte en is uitgerust met een microSD kaart sleuf die kaarten tot 64 GB ondersteund. De combinatie is meer dan snel genoeg voor normaal gebruik en surfen over het wereldwijde web.

Een 2.500 mAh batterij levert genoeg stroom voor één tot twee dagen regulier gebruik. De Wiko Lenny 4 draait op Android 7 Nougat en je hebt toegang tot duizenden handige apps. Het toestel heeft een 8 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel camera voor selfies.

Wiko Lenny 4 connectiviteit

Het Franse instap toestel ondersteunt 3G en je haalt daarmee genoeg snelheid om over het internet te kunnen surfen. De smartphone ondersteunt dual SIM en heeft WiFi 802,11 b/g/n, Bluetooth v4, GPS en een microUSB poort waarmee je bestanden kunt overzetten en de Franse telefoon oplaadt.

Wil je de Wiko Lenny 4 kopen? Dat kan als los toestel of met een abonnement. Het is afhankelijk van je eigen situatie en de beschikbare deals welke optie het meest voordelig is. Hier vind je de beste Wiko Lenny 4 abonnementen.