Wiko Pulp met Ziggo abonnement

Wiko Pulp bij .Ziggo
Ben je op zoek naar de Wiko Pulp in combinatie met een Ziggo abonnement? Op onze website vergelijk je alle Wiko Pulp Ziggo aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 5 inch touch screen met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 13 megapixels camera en een supersnelle 1200 Mhz Quad Core processor. De Wiko Pulp is erg voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten... Lees verder »

Voordelen Wiko Pulp

  • 5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 13 megapixel camera
Ook een Wiko Pulp bij Ziggo?
Populairste aanbiedingen
1
100 minuten + 1GB€ 8,00 p/mToestel: € 5,50 p/m
Bekijk actie
2
1000 minuten + 1GB€ 8,00 p/mToestel: € 6,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Wiko Pulp bij Ziggo

Stel je eigen abonnement samen:
500 min + onbeperkt sms
1.5 GB4G
1 maand
15,00 p.m.
0,00 p.m.
127,00
15,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
4.5 GB4G
1 maand
25,00 p.m.
0,00 p.m.
127,00
25,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Wiko Pulp bij Ziggo!

Ben je op zoek naar de Wiko Pulp in combinatie met een Ziggo abonnement? Op onze website vergelijk je alle Wiko Pulp Ziggo aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 5 inch touch screen met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 13 megapixels camera en een supersnelle 1200 Mhz Quad Core processor. De Wiko Pulp is erg voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten aanbieders. Kun je niet kiezen tussen de Wiko Pulp en een andere mobiel bij Ziggo of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar tientallen euro’s per maand op je abonnement.

Waarom kies je voor de Wiko Pulp bij Ziggo?
Of je nou in Amsterdam, Groningen, Limburg of Lutjebroek woont, Ziggo is een provider met een landelijke dekking en biedt supersnel internet. Dit maakt het mogelijk om lekker snel te internetten, apps te downloaden, filmpjes en muziek te luisteren en meer. Daarnaast is Ziggo een voordelige provider, de abonnementskosten van een Ziggo abonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de bundels zijn aan je eigen wensen aan te passen. Daarnaast biedt Ziggo nog vele extra opties naast je standaard bundel zoals goedkoop bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Wiko Pulp voor meer info en kom meer te weten over de specificaties van deze mobiele telefoon of de aanbieder Ziggo.