Wiko Rainbow Jam

Wiko Rainbow Jam
De Wiko Rainbow Jam is één van de krachtigste smartphones onder de € 100,- die er op dit moment beschikbaar is. De Wiko Rainbow Jam beschikt over een 5 inch scherm, waardoor het toestel groot genoeg is om apps, games en video's te kunnen bekijken. Deze speel je vloeiend af dankzij de krachtige Quad core processor met 1 GB werkgeheugen. Om deze smartphone gebruiksvriendelijk... Lees verder »

Voordelen Wiko Rainbow Jam
  • 5 inch touchscreen
  • 8 GB opslaggeheugen
  • 8 megapixel camera
Ook een Wiko Rainbow Jam met abonnement?
Beste alternatief
Wiko Sunny
Actie!
500 minuten
500 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 7,00
Toestel:€ 2,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Wiko Rainbow Jam

Helaas is de Wiko Rainbow Jam op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Wiko op een rij gezet:

Wiko Rainbow Jam met abonnement

De Wiko Rainbow Jam is één van de krachtigste smartphones onder de € 100,- die er op dit moment beschikbaar is. De Wiko Rainbow Jam beschikt over een 5 inch scherm, waardoor het toestel groot genoeg is om apps, games en video's te kunnen bekijken. Deze speel je vloeiend af dankzij de krachtige Quad core processor met 1 GB werkgeheugen. Om deze smartphone gebruiksvriendelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van het betrouwbare besturingssysteem Android. Wil je meer weten over de Wiko Rainbow Jam? Bekijk alle specificaties en aanbiedingen van dit toestel op deze pagina.