-

Wiko Sunny 2 abonnement

Wiko Sunny 2

Ben je op zoek naar een Wiko Sunny 2 abonnement? Vergelijk alle Wiko Sunny 2 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Wiko Sunny 2

De Wiko Sunny 2 heeft een compact 4 inch VGA scherm met een strakke en opvallende achterkant. Het toestel is in vijf hippe kleuren te koop. De krachtbron van de smartphone is een 1,2 GHz quad core processor met 512 MB aan werkgeheugen. Je hebt 8 GB aan opslagcapaciteit en microSD kaarten tot 32 GB worden ondersteund.

Zoals je mag verwachten van een smartphone beschikt de Wiko Sunny 2 over twee camera’s. Aan de voorkant tref je een 2 megapixel camera voor selfies en aan de achterkant een 5 megapixel camera. Het besturingssysteem is Android 6 Marshmallow en de compacte 1.300 mAh accu geeft de telefoon stroom voor meer dan een dag.

Hippe Wiko kleuren

De voordelige Wiko Sunny 2 is een goedkope smartphone in een hip jasje. Het toestel is beschikbaar in vijf trendy kleuren; Space Grey, Silver, Gold, Bleen en Lime. De voordelige smartphone valt op door de kleurrijke metalen achterkant en de flinke cameraronding. Het compacte toestel heeft een 4 inch beeldscherm dat over loopt in het frame. De fel gekleurde achterkant is iets gebold en ligt prettig in de hand. Aan de bovenkant vind je een 3,5 mm koptelefoon ingang voor al je muziek en aan de onderkant zit de microUSB poort. De Wiko Sunny 2 meet 126,6 mm bij 66,3 mm met een dikte van 11,4 mm. Het is een lekker compact toestel dat prettig in de broekzak zit.

Een degelijke 3G dual sim toestel

Koop je de Wiko Sunny 2, dan haal je een hip instap model smartphone in huis. De telefoon heeft een solide behuizing met 4 inch WGA beeldscherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. Binnen het toestel vind je een 1,2 GHz quad core processor met 512 MB aan werkgeheugen. Je hebt daarmee genoeg snelheid voor Whatsapp of basis surfen over het internet. Er is 8 GB aan opslagcapaciteit en de mogelijkheid voor een microSD kaart. De microSD kaart is zeker aan te raden als je van muziek luisteren houdt en veel mp3 bestanden hebt. Android 6 Marshmallow is het besturingssysteem en je krijgt een 1.300 mAh accu die je kunt vervangen.

Connectiviteit Wiko Sunny 2

De Franse smartphone heeft de basis connectiviteit van een instap smartphone. De telefoon is dual sim en ondersteunt 3G. Dat betekent maximale internetsnelheden van 21 Mbps. LET OP je kunt geen gebruik maken van 4G. De Wiko Sunny 2 heeft Wifi 802.11 b/g/n en Bluetooth 2.1 Via de microUSB poort kun je bestanden vanaf je PC op de Franse smartphone plaatsen en je luistert mp3 bestanden via de 3,5 mm koptelefoon ingang.

Het is misschien wel de goedkoopste smartphone en je kunt de Wiko Sunny 2 zelfs met een telefoonabonnement kopen. Het is afhankelijk van jouw situatie of een abonnement aantrekkelijker is dan de telefoon los kopen. Hier vind je de beste Wiko Sunny 2 mobiele abonnement aanbiedingen.