Wiko Sunset 2

Wiko Sunset 2
Voor diegene die bekend is met de Wiko Sunset komt nu de Sunset 2. Een volwaardige opvolger van de populaire Wiko Sunset. De Sunset 2 is een low budget smartphone en beschikbaar voor enkele tientallen euro's. Voor dat geld heb je een goedkope smartphone dat uitermate geschikt is voor de beginnende gebruiker. Het toestel maakt gebruik van het besturingssysteem Android. Dit maakt... Lees verder »

Voordelen Wiko Sunset 2
  • Voordelige instap smartphone
  • Snelle Quad Core processor
  • 4 inch touch screen
Ook een Wiko Sunset 2 met abonnement?
Beste alternatief
Wiko Sunny
Actie!
500 minuten
500 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 7,00
Toestel:€ 2,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Wiko Sunset 2

Helaas is de Wiko Sunset 2 op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Wiko op een rij gezet:

Wiko Sunset 2 met abonnement

Voor diegene die bekend is met de Wiko Sunset komt nu de Sunset 2. Een volwaardige opvolger van de populaire Wiko Sunset. De Sunset 2 is een low budget smartphone en beschikbaar voor enkele tientallen euro's. Voor dat geld heb je een goedkope smartphone dat uitermate geschikt is voor de beginnende gebruiker. Het toestel maakt gebruik van het besturingssysteem Android. Dit maakt je smartphone gebruiksvriendelijk, toegankelijk en boordevol mogelijkheden. Ben jij een beginnen smartphone gebruiker en op zoek naar een instapmodel voor niet te veel geld? Dan mag de Wiko Sunset 2 niet ontbreken aan je vergelijking.