-

Wileyfox Swift 2 abonnement

Wileyfox Swift 2

Ben je op zoek naar een Wileyfox Swift 2 abonnement? Vergelijk alle Wileyfox Swift 2 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Wileyfox Swift 2

De Wileyfox Swift 2 is een goede en betaalbare smartphone uit Engeland. Wileyfox is in Nederland nog niet echt bekend. Logisch aangezien de Britse fabrikant relatief nieuw is. De populariteit van het merk in eigen land zal snel overwaaien. Want deze vos levert zeer slim uitgedachte smartphones met een schitterend logo. De Wileyfox Swift 2 is al weer de tweede lichting van de Swift telefoons. Het toestel heeft een 5-inch HD beeldscherm, Snapdragon 430 processor en een vingerafdrukscanner. Een metalen behuizing en opvallende looks geven de telefoon net iets extra’s in de zeer drukke budget markt. In tegenstelling tot veel concurrenten draait de Swift op Cyanogen OS. Het is een besturingssysteem dat op Android is gebaseerd en eigenaren meer vrijheden geeft.

Elegant, Foxy design

Leg een dozijn budget smartphones op tafel en de elegante Wileyfox Swift 2 springt er direct uit. De smartphone heeft een metalen achterkant met kunststof kappen voor de antennelijnen. Een blik op de achterkant gaat automatisch naar de opvallende camera heuvel met LED flitser. Vervolgens zie je de vingerafdrukscanner die vanaf de hoofdcamera in één lijn naar het Wileyfox logo loopt. Het toestel heeft een 5-inch beeldscherm en niet is al te groot. De afgeronde achterkant ligt prettig in de hand en dankzij het voormaat is de smartphone eenvoudig met één hand te gebruiken. De Swift is 143,7 mm hoog en 71,9 mm breed met een dikte van 8,6 mm.

Wileyfox Swift 2 specificaties

De Wileyfox Swift 2 is een complete smartphone met een aantrekkelijke prijs. De Fox beschikt over een 5-inch HD beeldscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Krachtbron van het toestel is de Snapdragon 430 processor van Qualcomm. Het is een snelle quad-core die maximaal is geklokt op 1,4 GHz. Er is 2 GB aan werkgeheugen en een ruime opslagcapaciteit van 16 GB aanwezig. Mocht je meer opslagcapaciteit willen hebben, dan kun je die uitbreiden met een microSD-kaartje. Je maakt foto’s met een 13-megapixelcamera achterop en aan de voorkant tref je een 8-megapixel camera voor selfies.

De telefoon beschikt over een 2.700 mAh batterij. Gemiddelde gebruikers kunnen het toestel tot wel twee dagen gebruiken zonder opladen. Je laadt de accu op via de USB Type-C poort. De nieuwe standaard van USB die je nauwelijks in goedkope smartphones aantreft. Via deze poort kun je data super snel van de telefoon halen of er juist opzetten. Het besturingssysteem is Cyanogen 13.1 dat is gebaseerd op het energie zuinige Android 6.0.1 Marshmallow. Cyanogen software staat bekend omdat je als gebruiker veel meer mogelijkheden krijgt. Zowel beginnende smartphone gebruikers als gevorderd kunnen de Wileyfox Swift 2 volledig personaliseren.

Bovengemiddelde connectiviteit

De looks van deze smartphone vallen op en ook het uitgebreide geheugen mag er zijn. Daarnaast is de smartphone uitgerust met bovengemiddelde connectiviteit in deze prijsklasse. De telefoon ondersteunt WiFi, Bluetooth v4.1, NFC en Dual SIM. Daarnaast kun je met de telefoon over de super snelle 4G netwerken in Nederland surfen. Het toestel is uitgerust met LTE Cat.4 zodat je met snelheden tot 150 Mbps kunt downloaden en 50 Mbps uploaden. Kortom een compleet pakket voor nog geen 150 euro!

De Wileyfox Swift 2 kun je los kopen. Je kunt er ook voor kiezen om de hippe smartphone met een telefoonabonnement aan te schaffen. Dan betaal je de telefoon in 12 tot 24 gelijke delen naast je abonnement. Het hangt van de verschillende aanbiedingen en je belgedrag af welke optie het meest voordelig voor jou is. Wij bieden je hier de beste Wileyfox Swift 2 telefoonabonnement aanbiedingen.