1 april: T-Mobile ONEsie

Ben jij er al op voorbereid? 1 april is alweer morgen en de dag zal vast weer in het teken staan van jan en alleman die grappen uithalen. Of het nu je collega op kantoor is die een scheetkussen op je stoel legt of een internationale telecom-provider die een revolutionair pak aankondigt, iedereen doet eraan mee. T-Mobile komt namelijk met een nogal ludieke actie. Ze hebben een onesie (pak dat bestaat uit één geheel) ontwikkeld die jouw hele leven gaat veranderen. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

De ONEsie

T-Mobile zelf noemt de ONEsie een “full body wearable“, oftewel een apparaat dat je hele lichaam bedekt en met je mee kunt dragen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het kostuum is zowel een fitnesstracker,Wi-Fi hotspot, Bluetooth hotspot en headset ineen. Het kostuum zal in staat zijn de gehele dag je vitale signalen, slaapritme, ademhaling, beweging en looppatronen kunnen analyseren waardoor het de ultieme fitnesstracker is. Of zoals T-Mobile zelf zegt: “a fitnesstracker on steroids“.

Ook zegt de provider dat dit een gigantische stap vooruit is voor de mensheid als geheel. Voor de gelegenheid heeft T-Mobile ook de directeur zo gek gevonden om zich voor te doen als directeur Fashion Design. John Legere is in het dagelijks leven namelijk de eindverantwoordelijke bij de Amerikaanse tak van de provider. Hij wordt in het bericht echter genoemd als eindverantwoordelijke van Fashion design.

Bekijk hier de video waarin de ONEsie wordt aangekondigd:

Grap, of toch niet?

Het bedrijf heeft zelfs een beknopte handleiding bij het persbericht geleverd. Ten eerste dien je je telefoon te docken in de ONEsie. Wanneer je dan het T-Mobile deuntje hoort weet je dat jouw toestel is herkend. Je toestel zal zelfs worden opgeladen terwijl jij loopt door je lichaamswarmte te gebruiken. Ten tweede kun je de ONEsie zoals gezegd gebruiken om je gehele gezondheid te bevorderen. Het kostuum zal zelfs de hoeveelheid urine in je blaas kunnen meten. Als dit geen innovatie meer is, weten wij het ook niet meer. Terwijl de ONEsie jouw gezondheid doorneemt kun jij ondertussen genieten van je favoriete muziek door de meegeleverde Hoodiephones. Er zit namelijk een headset in de capuchon verwerkt.

Ook deelt de provider nog even een sneer uit naar zijn directe concurrenten AT&T en Verizon door ze “lame providers” te noemen. Dit kun je opvatten als armzalige providers. Uiteraard is het persbericht doordrenkt van krankzinnigheid en humor. Voorlopig heeft de provider het pakje echter wel te koop staan op de site voor 40 dollar. Je kunt hem wel echt kopen, de functies die eerder besproken zijn zoals een meter voor je blaas zullen uiteraard niet aanwezig zijn. Het zal een normale onesie zijn. Marketing doe je zo, chapeau T-Mobile!

 

 

 

Bekijk het laatste nieuws over T-Mobile:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones