28 dagen na LG G7 volgt de meer premium LG V35 ThinQ

28 dagen na LG G7 volgt de meer premium LG V35 ThinQ

Nog geen maand nadat LG haar nieuwe LG G7 ThinQ vlaggenschip heeft gelanceerd verschijnt er al een meer premium toestel. Vandaag presenteert de Zuid-Koreaanse fabrikant namelijk de LG V35 ThinQ zonder notch. Een razend snel vlaggenschip aangedreven door de Snapdragon 845 processor van Qualcomm met 6 GB werkgeheugen en een haar scherp OLED beeldscherm.

LG verrast vandaag de smartphonewereld met de LG V35 ThinQ. Een fullscreen vlaggenschip zonder veel besproken inkeping (notch) en luxe beeldscherm. Want terwijl de premium LG G7 ThinQ het moet doen met een slank 6,1 inch 19,5:9 MLCD beeldscherm beschikt de LG V35 ThinQ over een 6 inch 18:9 OLED beeldscherm. De nieuwste telg uit de LG smartphone familie beschikt standaard ook over meer werkgeheugen.

LG G7 vs V30 ThinQ

LG V35 ThinQ

Vandaag heeft LG plotseling een nieuw vlaggenschip gelanceerd, de LG V35 ThinQ. Het nieuwe vlaggenschip heeft een fullscreen ontwerp zonder veel besproken notch. In vergelijking tot de LG G7 ThinQ is er nog een belangrijk verschil want het toestel heeft een horizontale dual hoofdcamera opstelling. Om het onderscheidt nog beter te maken zijn de camera sensoren aan de andere kant geplaatst. De sensoren lijken ook het enige verschil met de HTC U12+ te zijn, dus pas op wanneer je vriend of vriendin dit toestel koopt en jij de V35 hebt. Want jullie kunnen je wel eens vergissen in smartphone.

LG V35 ThinQ telefoonabonnement.nl

In tegenstelling tot de LG G7 ThinQ beschikt het nieuwste vlaggenschip over een duurder OLED beeldscherm. Het voordeel van dit beeldscherm is dat de pixels afzonderlijk oplichten waardoor je notificaties kunt zien zonder dat het volledige beeldscherm aan staat. De LG V35 ThinQ heeft een groot 6 inch OLED beeldscherm zonder notch. De waterdichte behuizing is gemaakt van sterk glas en is net iets kleiner dan dat van de G7. Zoals je van een premium vlaggenschip verwacht is er een Snapdragon 845 processor van Qualcomm als krachtbron. De octa core van Qualcomm krijgt 6 GB en 64 GB/128 GB opslagruimte. Aan de achterkant tref je hetzelfde camera duo als de LG G7 ThinQ. Het tweetal is echter horizontaal geplaatst. Een flinke 3.500 mAh accu levert stroom en LG V35 ThinQ heeft Android 8 Oreo als besturingssysteem.

Belangrijkste verschillen LG G7 ThinQ vs LG V35 ThinQ

De snelle lancering van de LG V35 ThinQ is al opmerkelijk maar er is meer. Want het nieuwe vlaggenschip is nog luxer dan zijn toch al krachtige voorganger. Zo heeft het nieuwe toestel een beter beeldscherm met het 6 inch OLED paneel. Gek genoeg waren de LG V-toestellen van vroeger juist groter. In 2015 was er nog een flink verschil in omvang. Met de LG G6 en LG V20 werd dit verschil minimaal en in 2018 wordt de verhouding juist omgedraaid.

Een ander belangrijk verschil is de accucapaciteit. Hoewel de LG V35 ThinQ net iets compacter is dan de LG G7 ThinQ beschikt het toestel over een grotere 3.500 mAh accu.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones