30 euro cashback bij aankoop Lenovo K5

30 euro cashback bij aankoop Lenovo K5

Op zoek naar een nieuwe smartphone, maar heb je niet honderden euro’s op zak om te besteden aan een vlaggenschip? Dan is de Lenovo K5 wellicht iets voor je. Naast een aantrekkelijk prijskaartje krijg je bovendien nu nog eens 30 euro terug van het aankoopbedrag. Je hebt nog wel even de tijd om je geld te cashen: de actie loopt nog tot en met 8 januari 2017.

Het is begin juli als Lenovo de Lenovo K5 introduceert in ons land. Hiermee maakt de Chinese smartphonemaker zijn grote debuut in Nederland. Het bedrijf is al jaren wereldwijd actief, maar had nog nooit eerder voet op Nederlandse bodem gezet.

Binnenkort breidt Lenovo zijn assortiment verder uit in ons land. Inmiddels zijn de Lenovo B en Lenovo C2 Power in de pre-order te bestellen. Daarnaast worden de Lenovo A Plus, Lenovo K6 en Lenovo P2 binnenkort verwacht. De precieze lanceerdatum van deze toestellen is nog niet bekendgemaakt.

Actie en actievoorwaarden

Maar voordat het zo ver is, houdt Lenovo een actie waarbij klanten maar liefst 30 euro van hun aankoopbedrag terug kunnen krijgen. Daarmee wordt het budgettoestel nog aantrekkelijker voor mensen die toch al een niet al te brede beurs hebben. Een los exemplaar kost 179 euro, maar met de cashbackactie betaal je dus nog maar 149 euro.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor de cashbackactie? Om te beginnen moet je de Lenovo K5 bij één van de deelnemende partijen aanschaffen. Enkele partners zijn onder meer Bol.com, Coolblue, Belsimpel, BCC, Expert en Paradigit. Daarna surf je naar Motopromotions.com en vul je het online registratieformulier in. Daarbij moet je tevens een foto of scan van het aankoopbewijs uploaden. Hierop moet duidelijk te zien zijn waar en wanneer je de Lenovo K5 hebt gekocht, evenals de naam van het product zelf. Als je de registratieprocedure hebt afgerond krijg je binnen 60 dagen een bedrag van 30 euro teruggestort op je rekening.

De actie is wel aan een aantal voorwaarden verbonden. Zo geldt de actie zolang de voorraad strekt en op aankopen die tussen nu en 8 januari 2017 worden verricht. Je hebt dan nog tot en met 31 januari de tijd om het online registratieformulier volledig in te vullen. Inzendingen die na die datum worden doorgestuurd, worden niet in behandeling genomen. Je mag slechts één inzending per aangekocht actiemodel insturen. Tot slot kan de actie niet worden gecombineerd met andere kortingsacties, moet het toestel bij één van de deelnemende partijen gekocht worden en geldt de actie alleen in Nederland en België.

Lenovo K5

Specificaties Lenovo K5

De Lenovo K5 heeft een 5 inch IPS LCD-display met een resolutie van 720 bij 1280 pixels. Onder de motorkap heeft het Chinese smartphoneproducent een Qualcomm Snapdragon 415 processor gestopt. Deze CPU bestaat uit vier krachtige 1.5GHz Coretx-A53 kernen en vier energiezuinige 1.2GHz Cortex-A53 kernen. De grafische processor (GPU) is eveneens afkomstig van Qualcomm: dat is namelijk de Adreno 405. Verder heeft Lenovo  de chipset aangevuld met 2GB RAM en 16GB intern geheugen. Met een microSD-kaart kun je de opslagruimte verdubbelen naar 32GB.

Aan de achterkant vinden we een 13 megapixelcamera. De primaire camera is voorzien van autofocus en LED-flitser. Selfies schiet je met een 5 megapixel front-facing camera. De batterij heeft een vermogen van 2750 mAh, wat gezien de schermgrootte en resolutie meer dan voldoende zou moeten zijn om een hele dag mee door te komen. In tegenstelling tot de meeste Android-smartphones kun je bij de batterij eventueel vervangen bij de K5. Handig als je toestel bijna leeg is en je een reservebatterij op zak hebt.

Naast WiFi, Bluetooth en GPS ondersteunt de Lenovo K5 ook Nederlandse 4G-netwerken voor razendsnel mobiel internet. Mocht je geen gebruik maken van de eerdergenoemde geheugenkaartsleuf, dan kun je twee simkaarten in het toestel plaatsen. Wel jammer is dat deze middenmoter op Android 5.1 (Lollipop) draait. Maar dat is begrijpelijk gezien het feit dat dit toestel al enige tijd verkrijgbaar is buiten Nederland.

De adviesprijs van de Lenovo K5 bedraagt 179 euro, exclusief de kortingsactie.

Bekijk het laatste nieuws over Lenovo:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones