4G internetsnelheid bij KPN verhoogd

kpn-leaseDe grootste telecomprovider van Nederland verhoogt de snelheid van zijn 4G netwerk vanaf 1 juli. De snelheden van KPN 4G worden verhoogd naar 50 Mbps en de databundels worden groter. Hierdoor kan je als consument niet alleen sneller maar ook langer gebruik maken van mobiel internet.

KPN verdubbelt 4G internetsnelheid

Veel klanten die gebruik maken van het 4G netwerk van KPN hebben op dit moment een maximale downloadsnelheid van 25 Mbps. Deze snelheid zal vanaf 1 juli voor iedere klant van KPN worden verhoogd naar een snelheid van 50 Mbps. Ook wordt de uploadsnelheid verhoogd naar 5 Mpbs.

Om extra lang van deze hogere internetsnelheid te kunnen genieten heeft KPN ervoor gekozen om de bestaande bundels te verhogen. Je download dus met een hogere snelheid, maar hebt ook een grotere databundel waardoor je nog optimaler kan genieten van je mobiele internetdiensten.

Instapbundels van KPN hebben op dit moment een datalimiet van 250 of 500 MB. Deze worden uitgebreid naar 1000 MB. Het abonnement daarboven wordt 2000 MB en de grootste bundel wordt uitgebreid van 4000 MB naar 5000 MB. De wijzingen die KPN doorvoert gelden zowel voor de abonnementen met toestel als sim only abonnementen.

Bekijk het laatste nieuws over KPN:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones