26 juni 2013 door in Google.

AndroidSteeds meer mensen zijn op zoek naar goedkope smartphones. Dit is duidelijk te merken aan de statistieken die vandaag zijn binnengekomen van Apple en Android. Het marktaandeel van Apple daalt in Europa en de goedkope smartphones met Android als besturingssysteem stijgen. Op dit moment werken 7 van de 10 smartphones in Europa met het besturingssysteem Android.

Goedkope smartphones met Android

Het is duidelijk te merken dat er een Europese crisis heerst waarbij de consument minder geld te besteden heeft. De veeleisende consument van nu wilt het liefst een smartphone voor weinig geld. Terwijl high-end smartphones als warme broodjes over de toonbank gaan voor bedragen van 600 euro of meer, zien we ook een groei in de aankopen van low-budget smartphones. Veel telefoonfabrikanten gebruiken inmiddels het besturingssysteem Android en leveren uitstekende telefoons voor weinig geld. Het merk Huawei heeft een high-end smartphone met een quad core processor op de markt gebracht die wordt verkocht voor minder dan 250 euro. Dat zijn voorbeelden die steeds interessanter worden voor consumenten.

Goedkope iPhone

Naar verwachting komt Apple deze herfst met twee verschillende nieuwe iPhones. De iPhone 5S, als opvolger van de reeds bestaande iPhone 5. En er wordt gedacht aan een goedkopere variant voor de iPhone. Hiermee wilt Apple inhaken op de tendens die er heerst waarbij mensen niet te veel geld te besteden hebben. Door een goedkopere iPhone aan te bieden wilt Apple het verlies wat ze in 2013 hebben geleden aan marktaandeel weer herpakken.

Ben je op zoek naar een Android telefoon?
Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Android toestellen eenvoudig en snel.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones