13 mei 2014 door in Motorola.

motorolaSmartphone fabrikant Motorola heeft een nieuwe smartphone aangekondigd. Het gaat hierbij om de zogenaamde Moto E die verkocht wordt voor een extreem laag prijskaartje van € 119,-. Voor zo’n lage prijs bevat het toestel erg interessante specificaties, waaronder een dual core processor en een scherp 4,3 inch touchscreen.

Nieuwe Motorola Moto E van € 119,- aangekondigd

Motorola heeft een nieuwe telefoon uit de Moto-serie aangekondigd voor een wel erg lage prijs. De Motorola Moto E wordt verkocht voor een vaste lage prijs van € 119,-. De specificaties van de Moto E liegen er niet om en zijn alles behalve low budget. Hieronder een opsomming van de interessantste eigenschappen van de nieuwe Motorola Moto E.

Specificaties

De Moto E is wederom een Android toestel en draait op de nieuwste versie van Android, namelijk 4.4 Kitkat. Het toestel beschikt over een royaal 4,3 inch touchscreen met een Snapdragon 200 dual core processor van Qualcomm. Het scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Hiermee is het niet een van de scherpste maar voor het formaat van het scherm is dit scherp genoeg.

De achterkant van de Moto E heeft een frontje die je kan verwisselen. Hierdoor kun je de Moto E dus verschillende kleuren geven. Ben je de telefoon even zat dan plaats je gewoon een nieuw frontje.

Onder de motorkap van de Moto E ontdekken we verder nog erg interessante specificaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 1 GB werkgeheugen en 8 GB opslagcapaciteit. Dit is ruim voldoende om al je favoriete apps e.d. op te slaan. Ook beschikt de telefoon over een camera van 5 megapixels. Helaas is het toestel niet geschikt voor selfies. Het heeft namelijk geen camera aan de voorkant.

Motorola Moto E aanbiedingen
200 min/sms
1 GB4G
2 jaar
Eenmalig: 28,00
11,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
200 min/sms
1 GB3G
2 jaar
Eenmalig: 28,00
11,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
500 min/sms
500 MB3G
2 jaar
Eenmalig: 37,00
11,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de nieuwe Moto E precies verkocht wordt in ons land is nog niet duidelijk. We verwachten echter niet dat dit lang gaat duren. De verwachte prijs is € 119,-.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones