3 augustus 2013 door in Motorola.

moto-xWe hebben al gesproken over een serie nieuwe Motorola telefoons die we verwachten in 2013. De eerste aankondiging is inmiddels een feit. De Motorola Moto X is vandaag officieel aangekondigd. Deze fleurige telefoon heeft de mogelijkheid om van gedaante te verwisselen. De Moto X is aan te passen met meer dan 500 verschillende kleur- en materiaalcombinaties.

Motorola Moto X in Nederland

De Motorola Moto X is de nieuwste smartphone van Motorola en is in Amerika ontworpen en gefabriceerd. Voorlopig komt dit toestel dan ook alleen in de Verenigde Staten uit. Het is dus nog de vraag of wij Nederlanders ooit de mogelijkheid krijgen om met dit nieuwe mobieltje te kunnen spelen.

Specificaties

De Moto X is een leuke fleurige middenklasser. Het toestel beschikt over een redelijk snelle 1.7 GHz dual core processor met 2 GB werkgeheugen. Hierdoor is hij geschikt voor de nieuwste Android Jelly Bean. Apps, video’s en muziek speel je eenvoudig en vloeiend af. De Motorola Moto X heeft een groot 4,7 inch touchscreen scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Verder heeft het een uitstekende camera met 10 megapixels aan de achterkant en is het mogelijk om video te bellen met de 2 megapixels frontcam. De accu heeft een capaciteit van 2200 mAh en gaat hierdoor ongeveer 24 uur mee. De Moto X is leverbaar in een 16 GB en 32 GB uitvoering.

500 kleur en materiaalcombinaties

De specificaties van de Moto X zijn niet direct high end te noemen. Eerder nogal standaard. Het is een leuke telefoon, maar waarin is hij nou eigenlijk te onderscheiden van andere telefoons?

De Moto X is te onderscheiden dankzij zijn mogelijkheid om van gedaante te verwisselen. Dit toestel is aan te passen naar 500 soorten kleuren en materialen. Je kan dit toestel dus helemaal naar je eigen wensen aanpassen.

Je kan o.a. kiezen uit een witte of zwarte voorkant en 7 verschillende accentkleuren voor de knoppen. De behuizing is daarnaast in verschillende materialen leverbaar, o.a. ook in hout. Motorola gaat de komende maanden de combinaties verder uitbreiden.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones