Aangekondigd: Waterdichte Huawei smartphone

HuaweiNaast de waterdichte Sony Xperia’s en de Samsung Galaxy S4 Active komt het Chinese merk Huawei nu ook met een nieuwe waterdichte smartphone. De Huawei Honor 3 is getest om langer dan 30 minuten onder water te kunnen. Het is nog niet duidelijk of dit nieuwe toestel ook naar Nederland komt.

Specificaties van de Huawei Honor 3

De Huawei Honor 3 heeft net als de populaire Huawei Ascend P6 een 1.5 Ghz quadcore processor met 2 GB intern werkgeheugen. Daarnaast krijgt de Honor 3 standaard een 8 GB opslagcapaciteit en is deze uit te breiden met behulp van een Micro-SD kaart.

huawei-honor-3

De Honor 3 beschikt over een groot 4.7 inch touchscreen met een scherp resolutie (720 x 1280 pixels). Verder is dit toestel ook erg geschikt om foto’s mee te maken dankzij de zeer scherpte 13 megapixels camera.

Prijs van Huawei Honor 3

Huawei staat er bekend om dat ze veel leveren voor relatief weinig geld. De Huawei Ascend P6 was de goedkoopste smartphone van dat moment met een quad core processor. De prijs van de Huawei Honor 3 in Nederland is nog niet bekend, maar dat zal niet veel hoger zijn dan de prijs in China. In China kost dit toestel omgerekend € 235,-. Met de bijbehorende specificaties van de Honor 3 is dit verreweg de goedkoopste smartphone in het midden segment van dit moment.

Beschikbaarheid

Het is nog niet duidelijk of dit toestel naar Nederland komt, of alleen wordt uitgebracht in China. Met de toenemende populariteit van Huawei gaan we er wel vanuit dat deze ook in ons land wordt uitgebracht. Wanneer dit precies zal plaats vinden is helaas nog niet bekend. We houden je op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding
Apple telefoons
Samsung telefoons
Huawei telefoons
Sony telefoons
LG telefoons
Nokia telefoons
Honor telefoons
Alle mobiele telefoons