Aantal regio’s krijgen de afgeslankte HTC 10 Lifestyle

Aantal regio’s krijgen de afgeslankte HTC 10 Lifestyle

Net als vele andere smartphone fabrikanten levert ook HTC zijn nieuwe vlaggenschip in enkele regio’s in een afgeslankte vorm. Minder power of 10 in India en misschien wel andere delen van de wereld. Zij ontvangen niet de HTC 10 maar de budget editie, de HTC 10 Lifestyle. LG heeft in bepaalde regio’s precies hetzelfde gedaan met de LG G5. De HTC 10 Lifestyle wordt niet geleverd met een Snapdragon 820 chipset. Het toestel komt op de markt met een Snapdragon 652. Verder zal het toestel 3 GB RAM werkgeheugen krijgen en niet twee opslag opties maar enkel 32 GB opslag.

Specificaties HTC 10 Lifestyle

Gelukkig kunnen we nog spreken van een vlaggenschip want de meeste specificaties van het toestel zijn het zelfde als bij de normale variant. Je start het toestel met de vingerafdrukscanner in de homeknop en via het 5,2-inch QHD Super LCD-display springt het tot leven. De revolutionaire camera setup voor en achter is ook gelijk. Op de achterkant vind je de 12-megapixel UltraPixel  camera met 1,55 micron pixels, f/1,8 diafragma en optische beeldstabilisatie. Zelfs de selfie-camera wordt gestabiliseerd dankzij OIS, 5-megapixel camera heeft een diafragma van f/1,8. Helaas is de LTE snelheid verlaagd, dit ten gevolge van de gewijzigde chipset. In tegenstelling tot de Cat.9 van de HTC 10’s waarmee je download snelheden tot 450 Mbps kunt halen en 50 Mbps upload, is de snelheid van de 10 Lifestyle iets gezakt naar Cat.6. Daardoor is de download snelheid verlaagd naar 300 Mbps en blijft de upload snelheid gelijk.

Lifestyle landen nog niet bekend

De HTC 10 Lifestyle is 145,9 mm hoog, bijna 72 mm breed en heeft een dikte van 9 mm. Exact het zelfde als de normale HTC 10 en ook de batterij is 3000 mAh met ondersteuning voor Quick Charge 3.0. We zullen nog even moeten wachten op de informatie over prijs en beschikbaarheid van het toestel. Het is niet waarschijnlijk dat de HTC Lifestyle in Nederland wordt verkocht in plaats van de echte HTC 10. De komende tijd zullen we gaan zien hoe de HTC 10 het gaat doen in de strijd om klanten tegen Samsung’s Galaxy S7

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones