Huawei Mate 10 Pro heeft beste accuduur van 2017

Huawei Mate 10 Pro heeft beste accuduur van 2017

Zoek je een smartphone met geweldige accuduur? Dan is de Huawei Mate 10 Pro jouw smartphone volgens het Chinese WhyLab. Het onderzoeksbureau onderzocht de accu’s van populaire toestellen en de Huawei Mate 10 Pro is de beste.

Een van de belangrijkste onderdelen van een smartphone is natuurlijk de accu. Zonder stroom kun je helemaal niets en je wilt natuurlijk wel zo lang mogelijk bereikbaar zijn of online zijn. In de onderstaande lijst zijn de belangrijkste toestellen in China getest. Een groot deel van de vlaggenschepen kun je ook in Nederland via een abonnement kopen. Zoals de volgende toestellen, de Huawei Mate 10 Pro, de OnePlus 5 en 5T, de Xiaomi Mi 6, alle Apple iPhones en natuurlijk de Samsung Galaxy Note 8 en Galaxy S8+. Opvallend is dat de nieuwe lichting iPhones onderaan de lijst staan. De vlaggenschepen van Apple scoren bij WhyLab niet al te best op basis van accuduur.

WhyLab accuduur overzicht

Beste accuduur voor Huawei Mate 10 Pro

WhyLab is een digitale test- en screeningplatform voor consumentenproducten in China. Het platform voert professionele testen uit en het Lab streeft ernaar om consumenten de meest waardevolle informatie voor productinformatie te verstrekken om consumenten te helpen bij het maken van de geschikte productkeuzes.

Het WhyLab heeft de belangrijkste vlaggenschepen uit 2017 getest en daaruit komt de Huawei Mate 10 Pro als beste smartphone uit de bus als het gaat om batterij duur. Het nieuwe toestel van Huawei heeft een voortreffelijke accuduur waarmee je eenvoudig twee dagen haalt. De Huawei Mate 10 Pro wordt aangedreven door de zuinige Kirin 970 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant tref je twee uitstekende Leica camera’s. Stroom krijgt het toestel uit een flinke 4.000 mAh accu die razend snel is op te laden.

 Accuduur overzicht Huawei Mate 10 Pro

Uitstekende score OnePlus 5T

Een opvallende derde plaats is voor de OnePlus 5T. Het nieuwe aantrekkelijke geprijsde vlaggenschip verscheen ook tegen het einde van 2017. De krachtige OnePlus 5T heeft een groot 6 inch full screen beeldscherm en wordt aangedreven door de Snapdragon 835 processor van Qualcomm. Een 3.300 mAh accu geeft het aantrekkelijke vlaggenschip stroom. Het toestel behoort tot de snelste smartphones van 2017 en blijkbaar zijn de OnePlus toestellen ook zeer zuinig. Want de OnePlus 5 zien we ook binnen de top 10 van smartphones met lange accuduur.

Accuduur Samsung Galaxy

Zowel de Samsung Galaxy Note 8 als de Samsung Galaxy 8+ zien we terug in de top tien smartphone met uitstekende accuduur. WhyLab heeft beide toestellen getest en de Galaxy Note 8 scoort iets beter. Het vlaggenschip houdt de Oppo R11s en Samsung Galaxy S8+ achter zich. Het premium toestel van Samsung staat met een 3.300 mAh accu op de achtste plek. De telefoon wordt aangedreven door de Snapdragon 835 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Een bijzondere plek want Samsung Galaxy S8+ zien we terug op de tiende plaats. De S8+ scoort slechter op gebied van accuduur, maar heeft een iets grotere 3.500 mAh accu.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones