2 maart 2015 door in Acer.

Op het Mobile Word Congress heeft Acer hun nieuwe Liquid M220 aan het grote publiek getoond. Zoals we gewend zijn van Acer wordt dit nieuwe model ook ingedeeld in het low-budget segment van smartphone en low-budget is deze smartphone zeker. Met een adviesprijs van slechts € 79,- kunnen andere fabrikanten het nog wel eens zwaar krijgen.

Acer Liquid M220 specificaties

De nieuwe Liquid M220 draait opvallend genoeg op Windows Phone 8.1. De nieuwe smartphone is geschikt gemaakt voor een upgrade naar Windows 10, wat later dit jaar wordt verwacht. Het is daarom ook niet ondenkbaar dat Acer deze nieuwe Liquid M220 deze upgrade ook zal meegeven. De nieuwe smartphone beschikt over een 4 inch touchscreen met een maximale resolutie van 800 x 480 pixels. Alles wordt draaiende gehouden door een 1.2 Ghz processor wat weer wordt ondersteunt door 512 MB geheugen. Er is ruimte voor 8 GB opslag zoals voor muziek, foto’s of video’s. En foto’s of video’s kunnen ook geschoten worden met deze Liquid M220, want aan de achterzijde is een 5 megapixel camera geintegreerd en aan de voorzijde treffen wij nog eens een 2 megapixel camera aan.

Prijs en beschikbaarheid

De komst van de nieuwe Liquid M220 laat niet lang op zich wachten, want in april moet de nieuwe smartphone al leverbaar gaan worden. Zoals reeds eerder gezegd is de adviesprijs € 79,- en hiermee gaat het direct de concurrentie aan met andere goedkope smartphone met misschien wel minder goede specificaties. Ook de gratis update naar Windows 10 is zeker een positief punt, ondanks dat het een low-budget smartphone is.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones