Acer introduceert de Predator 6

Acer introduceert de Predator 6

Op de IFA in Berlijn heeft Acer een nieuwe smartphone geïntroduceerd. Het gaat om de Predator 6 en Acer richt zich met deze smartphone specifiek op de gamende gebruikers. De nieuwe smartphone is dan ook qua hardware hier compleet op gericht, want de smartphone beschikt over een 6 inch touchscreen, een processor met maar liefst tien kernen en 4 GB werkgeheugen. Voldoende kracht en mogelijkheden om er dus games op te kunnen spelen.

Hardcore gamers

Als je al niet weg te slaan bent achter de computer of de gameconsole is misschien deze Predator 6 de kers op de slagroomtaart. De smartphone beschikt, naast de krachtige kern, ook nog over een 21 megapixels camera en is het geluid via vier speakers hoorbaar. De nieuwe Predator 6 ondersteunt daarnaast haptische feedback. Die feedback simuleert joypad-controls op het touchscreen in liggende stand en hiermee is de Predator 6 dus echt een smartphone voor de hardcore gamer.

Veel informatie liet Acer nog niet los over de nieuwkomer, maar naar alle waarschijnlijkheid zal ook deze Predator 6 gaan werken op Android 5.1. Wanneer de smartphone werkelijk op de markt komt en welke adviesprijs deze Predator 6 zal krijgen is nog onbekend. Het is dus ook nog onbekend of deze smartphone ook in de Benelux leverbaar gaat worden. Zodra hier meer informatie over is zullen wij dit uiteraard direct laten weten.

Bekijk het laatste nieuws over Acer:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones