Acer Jade 2 met 1TB opslag gecombineerd met Cloud

Acer Jade 2 met 1TB opslag gecombineerd met Cloud

Tijdens het MWC te Barcelona dit jaar liet ook Acer van zich zien. De fabrikant presenteerde verschillende smartphones waaronder de nieuwe Liquid Jade 2. Het toestel heeft een prachtig scherm en waanzinnig geluid meegekregen.

De Acer Liquid Jade 2

De smartphone heeft een 5,5-inch full HD AMOLED-scherm, draait op Android Marshmallow, met een eigen Acer interface, en wordt aangedreven door een Snapdragon 808 chip. Een processor die ook gebruikt wordt door de LG G4 en Moto X Style. Het toestel heeft 3GB RAM en 32GB aan opslag en er is een microSD-kaartslot, die kaarten tot 200GB capaciteit ondersteunt. De 21MP camera beschikt over PDAF (fasedetectie autofocus) en heeft zelfs ´professionele´ handmatige bediening in de “Professional Camera” mode.

DTS Audio en Liquid Jade 2

Audio liefhebbers, die op het punt staan om een smartphone aan te schaffen, moeten de Jade 2 serieus overwegen. Acer’s smartphone is de eerste die DTS Headphone integreert, voor virtual surround sound en verbeterde streaming audio. Met de ‘X-functie’ kun je zelfs horen waar geluiden vandaan komen. Acer brengt een toestel met zeer aangename geluiden dankzij DTS.

Gorilla scherm

Het scherm van de Liquid Jade 2 is aan de voorkant bedekt met 2.5D Corning Gorilla Glas. Ondanks dat het scherm van Acer niet beschikt over 2k resolutie zoals veel andere 5,5-inch toestellen zijn de beelden super helder. De helderheid heeft Acer mogelijk gemaakt door ‘Zero luchtspleet binding’. Zo lijkt het beeld veel dichter bij het oppervlak van het scherm, en daardoor wordt helderder en helderder.

Hybrid Storage dankzij de Cloud

Een andere troef is wat Acer noemt het ‘Hybrid Storage’. Op een of andere manier kun je bij de Jade 2 via de cloud-opslag tot 1 TB aan opslag krijgen. Hoe het precies werkt is onduidelijk. Welk schijn je de ruimte te kunnen gebruiken voor onder andere Apps. De Liquid Jade 2 heeft 32GB intern geheugen dus je krijgt er 968GB van Acer bij.

De Acer Liquid Jade 2 lijkt een prima telefoon met enkele zeer interessante troeven. Er is helaas nog niets bekend over de prijzen en wanneer het toestel beschikbaar zal zijn in Nederland.

Bekijk het laatste nieuws over Acer:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding