Actie: cadeaukaart t.w.v. €75 bij aanschaf LG G6

Actie: cadeaukaart t.w.v. €75 bij aanschaf LG G6

Op zoek naar een nieuwe Android topper maar ben je er nog niet compleet uit? Misschien zorgt de volgende actie van LG er wellicht voor dat jij over de streep getrokken wordt. Je krijgt namelijk tijdelijk een cadeaukaart ter waarde van 75 euro bij aanschaf van een LG G6. Deze cadeaukaart is onder meer in te leveren bij Coolblue, Mediamarkt en Zalando.

Actie: gratis cadeaukaart

De LG G6 is nu sinds enkele weken te verkrijgen en gedurende deze periode is het toestel goed ontvangen. LG meldde in een eerder stadium al dat het toestel eveneens goed verkocht en men lijkt hier een schepje bovenop te willen doen. Zo komt de fabrikant vandaag met een gunstige actie op de proppen. Indien je tussen 7 juli en 31 augustus een LG G6 aanschaf bij één van de geselecteerde partners, krijg je namelijk een cadeaukaart ter waarde van 75 euro. Deze cadeaukaart is in te wisselen bij bol.com, Mediamarkt, Zalando, Coolblue, Douglas en/of Bijenkorf. De actie is alleen gelding indien je het toestel aanschaft via een aangesloten partner. Deze partners zijn T-Mobile, KPN, Vodafone en retailer mobiel.nl.

Hoe werkt het?

Je hebt tot en met 15 september de tijd om het online formulier in te vullen op de actiepagina. Het is hierbij belangrijk dat je de aankoopbon en IMEI-nummer van de verpakking bij de hand houdt. Deze heb je immers nodig om het online formulier in te vullen. Hierbij is de actie van toepassing op twee specifieke modelnummers waarbij het verschil zit in de zogenaamde EAN-code. De actie is geldig op de toestellen met EAN-codes 8806087020083 en 8806087020090. Na het invullen van de benodigde personalia via het formulier stuurt LG je de cadeaukaart toe. Dit doen zij door middel van het sturen van een e-mail. Er kan enige tijd zitten tussen de tijd dat u het online formulier invult, en de datum wanneer het bedrijf de cadeaukaart toekent. Er gaat immers nog een periode van controle overeen.

De cadeaukaart kan op drie verschillende manieren besteedt worden. Het totaalbedrag is zoals gezegd 75 euro. Hierbij heeft u de keuze om één cadeaukaart ter waarde van het volledige bedrag te ontvangen. Ook kunnen twee kaarten van 25 euro bij de ene winkel besteedt worden, en één kaart van 25 euro bij een andere winkel. Ten slotte kunnen de drie afzonderlijke cadeaukaarten van 25 euro elk bij een andere winkel besteedt worden.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Reacties (2)
Dinaida Martina schreef op 29 oktober 2017 om 21:30

Beste medewerker,
Vandaag probeerde ik de aanvraagformulier in te vullen, maar ik kwam tot de ontdekking dat ik maar tot 15 september de tijd had om mij aan te melden. Ik heb idd een LG 6 en een van de redenen om dit abonnement te nemen was de cadeau actie, ware het niet dat ik hier nu te laat voor ben.
Ik was mij er niet van bewust dat hier een aanmeldperiode aan verbonden was en wil vragen in hoeverre het toch mogelijk is dat ik hier nog voor in aanmerking kan komen. Door verschillende persoonlijke omstandigheden was het mij helaas niet gelukt om dit eerder aan te vragen.
Ik hoop van u over dit bericht iets te vernemen.

Met vriendelijke groet,
Dinaida Martina

Michel van 't Klaphek schreef op 30 oktober 2017 om 13:55

Goedendag Dinaida,

Helaas kunnen wij jou hier niet verder mee helpen. U zult hiervoor echt bij LG moeten zijn.

Groet,

Michel

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones