Actie: gratis JBL Bluetooth-headset bij Alcatel Idol 5

Actie: gratis JBL Bluetooth-headset bij Alcatel Idol 5

Tijdelijk krijg je een gratis JBL Bluetooth-headset ter waarde van 49 euro bij aanschaf van een Alcatel Idol 5. Meedoen met de actie is kinderlijk eenvoudig. In dit artikel leggen we uit hoe je participeert en waar je rekening mee moet houden.

De Alcatel Idol 5 is de nieuwste toevoeging aan de Alcatel-familie en volgt de Idol 4 op. Het toestel ligt sinds ruim een week in de Nederlandse schappen en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Alhoewel Alcatel niet de populairste fabrikant van ons land is, bieden ze desondanks prima spullen aan. De Alcatel Idol 5 heeft een 5.2″ beeldscherm met Full-HD resolutie en wordt beschermd door een laagje Dragontrail. Zodoende blijft het scherm lang gaaf en vrij van krassen. In het dagelijks leven reageert het toestel lekker snel en ook foto’s maken gaat hem uitstekend af dankzij de 13 en 5 megapixelcamera’s. Het toestel kost momenteel slechts 200 euro. Bovendien krijg je gedurende een beperkte periode een cadeautje bij aanschaf.

Over de actie

Alcatel en JBL hebben een mooie actie opgezet. Tijdelijk krijg je bij aankoop van een Alcatel Idol 5 een gratis JBL-headset ter waarde van 49 euro. Je hoeft hiervoor niet veel te doen. Surf simpelweg naar de opgezette actiepagina en geef aan dat je mee wilt doen met de actie. Hierbij dien je enkele NAW-gegevens, alsmede wat informatie over je aankoop door te geven. Hierbij heb je de aankoopbon nodig. Nadat je alles hebt ingevuld controleert Alcatel je aanmelding en stuurt je binnen zes weken na goedkeuring de Bluetooth-headset gratis op. De actie is geldig op Alcatel Idol 5 toestellen die tussen 1 december en 31 januari zijn aangeschaft. Het formulier invullen kan tot en met 14 februari. De actie is in Nederland enkel geldig indien je het toestel bij Coolblue aanschaft.

Over de Bluetooth-headset

De Bluetooth-headset die je ontvangt is een JBL T450BT. JBL staat bekend om zijn uitstekende audioapparatuur en deze headset vormt daarop geen uitzondering. Dankzij de Bluetooth-verbinding maak je gemakkelijk contact met je Idol 5 en zit je nooit meer te priegelen met draad. Hierbij werkt de headset op een accu die maar liefst 11 uur meegaat. Opladen gaat bovendien lekker snel en duurt gemiddeld zo’n anderhalf uur. De oorschelpen bedekken je gehele gehoor waardoor je kunt genieten van maximale kwaliteit. Daarbij zijn er knoppen op de oorschelpen geplaatst waarmee je gesprekken kunt aannemen zonder verder je toestel uit je broekzak te pakken. In de oorschelpen zijn bovendien speakers geplaatst waardoor je handsfree kunt bellen.

Bekijk het laatste nieuws over Alcatel:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones