Actie: gratis Gear VR bij Samsung Galaxy S8 (Plus)

Actie: gratis Gear VR bij Samsung Galaxy S8 (Plus)

Van plan om een Samsung Galaxy S8 of Samsung Galaxy S8 Plus aan te schaffen? This is your lucky time. Je krijgt namelijk tijdelijk bij aanschaf van een toestel een gratis Gear VR Package, compleet gratis thuisgestuurd. Lees in dit artikel hoe de actie werkt, wat je moet doen en wanneer je de VR-bril thuis kunt verwachten.

De actie is tijdelijk van aard en loopt vanaf 19 juni tot en met 30 juli. Indien jij in deze tijd een Samsung Galaxy S8 of Samsung Galaxy S8 Plus krijgt, ontvang je na registratie, een geheel gratis Gear VR Package. Dit pakket bestaat uit een Gear VR-bril ter waarde van 129,99 euro en een voucher van 50 euro. Met de Gear VR kun je in nieuwe, virtuele werelden stappen en dankzij de speciaal meegeleverde controller kun je daarnaast de interactieve elementen zeer precies besturen. Voornamelijk tijdens het gamen komt de controller goed van pas. De voucher valt in te wisselen bij de Oculus store waarmee je diverse VR-apps en games kunt binnenhalen.

Deelnemende winkels

Let wel op waar je jouw S8 of S8 Plus aanschaft, aangezien de actie enkel geldig is op bepaalde EAN-codes. Sommige webwinkels halen hun telefoons uit het buitenland. Deze toestellen zijn veelal buitengesloten van de actie. Meedoen met de actie is verder heel eenvoudig. Schaf een Samsung Galaxy S8 of S8 Plus bij een deelnemende retailer of provider, zoals Bol.com, Coolblue, T-Mobile of KPN. Bewaar vervolgens je kassabon en registreer je toestel op de speciaal opgezette actiepagina, upload de kassabon door middel van het formulier.  Hierbij is het van belang dat het IMEI-nummer en de EAN-code van je aankoop goed te zien zijn. Registreren kan tot en met 13 augustus.

Binnen acht weken na invullen van het formulier zal Samsung je de VR-bril thuissturen. De voucher ontvang je via je opgegeven e-mail adres. Heel gemakkelijk dus. Voor een specifieke lijst aan deelnemende EAN-codes kun je terecht op de officiële website van Samsung.

Over de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is hét Samsung paradepaardje van 2017. Het toestel beschikt over een indrukwekkend, haarscherp 5.8 inch Infinity Display. Onder de motorkap wordt het toestel aangedreven door de krachtige Exynos 8895 chipset in combinatie met maar liefst 4 GB aan werkgeheugen. Foto’s maak je aan de achterzijde met een groothoeklens en 12 megapixel resolutie. Selfies maak je met een kwaliteit van 8 megapixel en de 3000 mAh accu zorgt ervoor dat je toestel gemakkelijk een dag meegaat op één lading. De Samsung Galaxy S8 Plus is met 6.2 inch iets groter en heeft de beschikking over een 3500 mAh accu. De toestellen kosten respectievelijk 699 en 849 euro.

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Reacties (5)
M.Mougdir schreef op 25 augustus 2017 om 23:31

Ik wil graag de Samsung Galaxy S8 met 2-jarig abonnement nemen, mits ik nog in aanmerking kom voor de gratis Gear View VR bril. Als deze aktie verlopen is en ik krijg de gratis bril er niet bij, neem ik de Samsung S8 niet

patrick van roon schreef op 7 september 2017 om 18:22

2 x samsung 8 aangeschaft allebei tegelijk de vr bril aangevraagd, 1 is schijnbaar niet doorgekomen en nu kan ik fluiten naar mn bril , een briljante actie van samsung, gewoon zeggen het is niet aangekomen en de actie is nu voorbij volgens de “hele vriendelijke vrouw van klanteservice”,hebben meerdere mensen dit probleem?

dorota jacobs schreef op 28 september 2017 om 18:05

ook wij hebben binnen de actie periode een samsung 8 aan geschaft en direct deel genomen aan de Gear View VR bril aan gevraagd tot op heden geen enkele reactie ontvangen.
wij kunnen ook nergens een reactie sturen waar de bril blijft.
dit is dus een instinker van samsung.

Wilma schreef op 4 november 2017 om 20:43

Geachte heer/mevrouw,

on juli heb ik mijn abonnement bij tele2 verlengd met 2 jaar en een abonnement afgesloten voor mijn zoon. Door heftige prive omstandigheden heb ik toen niet de boxjes en de VR bril besteld. Zou dit nog kunnen? Hoor graag wat ik daar voor moet doen.

met vriendelijke groet,

Wilma van der Wielen

Michel van 't Klaphek schreef op 4 november 2017 om 20:49

Goedendag Wilma,

Vervelend, helaas kunnen wij u daar niet verder mee helpen. U dien hiervoor aan te kloppen bij Tele2 zelf.

Met vriendelijke groet,

Michel

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones