Actie: gratis LG Q6 t.w.v. 349 euro bij aankoop OLED TV

Actie: gratis LG Q6 t.w.v. 349 euro bij aankoop OLED TV

Sla twee vliegen in één klap met deze nieuwe actie van LG. Tijdelijk krijg je bij aankoop van een 4K OLED-tv namelijk een gratis LG Q6 ter waarde van 349 euro. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je kassabon te bewaren, te uploaden en een paar weken geduld te hebben. Je spiksplinternieuwe telefoon ploft binnen acht weken op de deurmat.

De LG Q6 is een bijzonder toestel. Zo beschikt hij over een FullScreen-display met vrijwel complete afwezigheid van schermranden. Hierdoor beslaat het beeldscherm maar liefst 78 procent van de gehele voorzijde. Daardoor heeft de standaard 16:9 beeldverhouding plaatsgemaakt voor een nieuwere 18:9 beeldverhouding. Dankzij dit nieuwe formaat komen games, apps en films nóg beter uit en wordt je direct een nieuwe wereld ingezogen. Meer scherm betekent meer plezier: helemaal dankzij de haarscherpe resolutie van het toestel. Het toestel meet 1080 bij 2160 pixels waardoor alle details zonder moeite getoond worden. De LG Q6 is het eerste middenklasse toestel beschikbaar welke een dergelijk scherm zonder bezels kent. Al met al is de LG Q6 dus een uniek toestel.

Gratis LG Q6 bij aankoop 4K OLED-TV

Des te interessant wordt het toestel daarom met de nieuwe actie van LG. Tijdelijk krijg je namelijk bij aankoop van een 4K OLED-tv een gratis LG Q6 toestel thuisgestuurd. Dit komt bovenop de speciale actieprijzen die de fabrikant momenteel hanteert voor het topsegment van zijn 4K tv’s. De totale korting kan hierdoor oplopen tot een kleine 1000 euro, met de gratis LG Q6 hierbij meegerekend. Het enige dat je hoeft te doen is een deelnemende tv aan te schaffen en de kassabon goed te bewaren. Vervolgens navigeer je naar deze website waarop je enkele persoonlijke gegevens dient door te geven. LG gaat de Q6 ter waarde van ruim 349 euro namelijk naar je thuissturen. Denk er hierbij wel aan dat je een deelnemend promotiemodel bij een officiële dealer aanschaft.

Voorwaarden

Ook dien je enkele gegevens van je tv door te geven waaronder het modelnummer en de datum van aankoop. Tot slot stuur je een scan van het aankoopbewijs mee. Deelnemende winkels zijn onder meer BCC, Expert, MediaMarkt en Hi-Fi Klubben. De deelnemende modellen zijn OLED65E7V, OLED65C7V, OLED55E7N en OLED55C7V. Deze variëren in aanschafprijs van 2499 tot aan 4999 euro. Vervolgens dien je eventjes geduld te hebben. Binnen acht weken na het invullen van bovenstaand formulier mag je de LG Q6 thuis verwachten. Denk eraan dat je dit alles voor 12 november aanstaande regelt; dan sluit de actie immers.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Reacties (2)
Loes Salm schreef op 7 november 2017 om 12:28

Geachte Heer / Mevrouw,
22-09-2017 hebben wij een LG Oled55C7V gekocht bij Foka direct het formulier ingevuld voor de gratis LG Q6 telefoon actie maar nog geen bevestigingsmail van u ontvangen.
Nu de actie op 12 november afloopt willen wij u vragen of het formulier is aangekomen bij u.
Met vriendelijke groet,
Loes Salm.

Michel van 't Klaphek schreef op 7 november 2017 om 12:37

Goedendag Loes,

Bedankt voor uw bericht.
Helaas kunnen wij u niet verder helpen. Wij verkopen immers zelf geen telefoons of abonnementen, maar vergelijken prijzen van aanbieders.
U dient derhalve aan te kloppen bij LG zelf.
Succes!

Met vriendelijke groet,

Michel

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones