Actie: gratis micro-SD kaart bij aanschaf LG K10 2017

Actie: gratis micro-SD kaart bij aanschaf LG K10 2017

Op zoek naar een nieuwe, betaalbare telefoon? Neem dan de LG K10 2017 in overweging. Deze betrouwbare budgettelefoon is momenteel namelijk extra voordelig. Tijdelijk krijg je namelijk een gratis micro-SD kaart met 32 GB aan opslagcapaciteit bij aanschaf van het toestel. Wel dien je het toestel hiervoor in combinatie met een abonnement bij provider KPN af te nemen. Lees alles over de actie, voorwaarden en hoe je in aanmerking komt voor het presentje in dit artikel.

De LG K10 2017 is inmiddels enkele maanden beschikbaar op de Nederlandse markt. Het toestel staat hierbij bekend als een betrouwbare budgettelefoon met redelijke prestaties, een goede camera en een scherp prijskaartje. Tijdelijk is het prijskaartje hierbij nog scherper dan hij al was. Je krijgt namelijk gedurende een actieperiode een gratis 32 GB micro-SD kaart van het merk VOIA bij het toestel. Hierbij gelden wel enkele voorwaarden. De belangrijkste is dat je het toestel tussen nu en 3 december aanschaft bij provider KPN. Je kunt hierbij het toestel enkel afnemen in combinatie met een abonnement. De actie is enkel geldig op toestellen die zijn aangeschaft bij KPN. Let hierop: dit wordt namelijk gecontroleerd.

Zo werkt de actie

Je moet namelijk enkele informatie over jouzelf en het toestel doorsturen naar de mensen bij LG. Hiervoor is deze speciale actiepagina opgezet. Tijdens het invullen heb je onder meer je aankoopbon en IMEI-nummer nodig. Bewaar beiden dus goed. Je IMEI-nummer tref je op de zijkant van de verpakking waarin het toestel zich bevindt. Van zowel je aankoopbon als je IMEI-nummer dien je een foto te uploaden. Na invullen van het formulier gaan de mensen bij LG na of jouw toestel in aanmerking komt voor de actie. Je hebt overigens tot en met 17 december de tijd om het formulier in te vullen. Indien je aan de voorwaarden voldoet krijg je binnen zes weken na invullen van het formulier jouw gratis micro-SD kaart thuisgestuurd.

Over de LG K10 2017

De LG K10 2017 is een goedkope telefoon voor mensen die op zoek zijn naar een toestel die het simpelweg doet, zonder al teveel poespas. Het toestel beschikt over een 5.3 inch HD-beeldscherm met redelijk standaard design. Onder de motorkap wordt hij aangedreven door een snelle octa-core processor waardoor hij genoeg power en snelheid heeft voor alle dagelijkse apps en processen. De 13 megapixelhoofdcamera aan de achterkant is bovendien in staat om fraaie foto’s in Full-HD resolutie te maken. De selfie-camera heeft 5 megapixelresolutie: goed genoeg voor een selfie op zijn tijd. Het toestel kost ongeveer 160 euro los. Bovenstaande actie is echter enkel geldig in combinatie met een abonnement.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones