Actie: gratis powerbank bij aanschaf LG Q6

Actie: gratis powerbank bij aanschaf LG Q6

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Neem dan de LG Q6 eens in overweging. Tijdelijk krijg je bij dit toestel met FullVision-beeldscherm namelijk een gratis powerbank ter waarde van 49,95 euro. Hoe de actie precies werkt, wat jij moet doen en meer lees je in dit artikel.

De LG Q6 is nu sinds enkele weken te verkrijgen en is uniek in zijn soort. Daar waar doorgaans enkel de absolute vlaggenschepen zijn uitgerust met dergelijke FullVision-beeldschermen, beschikt ook deze goed betaalbare middenklasser over een dergelijk randloos beeldscherm. Beeldschermen met weinig aanwezigheid van schermranden (ook wel bezels genoemd) hebben diverse voordelen. Zo bieden ze simpelweg meer schermoppervlak waardoor er meer ruimte is voor waar het om draait: apps, films en games. Daarnaast kan de resolutie flink omhoog gekrikt worden wat eveneens gunstig is. Zodoende is de LG Q6 een interessant toestel dat je voor nog geen 349 euro al in huis haalt. Tijdelijk is hij hierbij extra interessant vanwege een cadeautje van LG.

Gratis powerbank

Tijdens de actieperiode van 16 oktober tot en met 12 november krijg je namelijk een gratis powerbank bij aanschaf van de middenklasser. Deze powerbank heeft een accucapaciteit van 6700 mAh: daar kun je voorlopig wel mee vooruit. Standaard heeft de LG Q6 zelf 3000 mAh onder de motorkap waardoor je hem ruim twee keer kunt opladen met de draagbare batterij. Hartstikke handig dus. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je aankoopbonnetje bewaren en enkele gegevens over jou en je toestel in te vullen op deze speciale actiewebsite. Na het invullen wordt je aanmelding goedgekeurd door de mensen van LG en kun je de nieuwe powerbank binnen zes weken op je deurmat verwachten. Hierbij dien je wel enkele voorwaarden in ogenschouw te nemen.

De voorwaarden

Zo is de actie enkel geldig in combinatie met een select aantal dealers. Wanneer je jouw telefoon koopt bij T-Mobile, KPN, Vodafone, Ben, Mobiel.nl, Mediamarkt, Coolblue, Telfort of Bol.com is er geen enkel probleem. De actie is enkel geldig op toestellen met de EAN-nummers 8806087025293 en 8806087022872. Deze staan respectievelijk voor de kleuren Astro Black en Ice Platinum. Verder is het het vermelden waard dat je maximaal twee keer van de actie gebruik kunt maken op hetzelfde adres. Uiteraard moet je minstens 18 jaar oud zijn om mee te doen aan de actie. Het is hierbij geen probleem om de actie te voltooien op naam van iemand die wél boven de 18 is wanneer je zelf minderjarig bent, zoals bijvoorbeeld je ouders.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones