Actie: gratis smartpen en notitieblok bij Huawei Mate 10 Pro

Actie: gratis smartpen en notitieblok bij Huawei Mate 10 Pro

Zit jij er over na te denken om de Huawei Mate 10 Pro aan te schaffen? Dan heeft Huawei momenteel een wel heel interessante actie om je over de streep te trekken. Tijdelijk krijg je namelijk een gratis Moleskine Smart Writing Set ter waarder van 299 euro bij je nieuwe Mate 10 Pro. Lees alles over de actie en voorwaarden in dit artikel.

De Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro en Huawei Mate 10 Lite zijn afgelopen week gepresenteerd tijdens een persconferentie in München. Hierbij komen enkel de laatste twee toestellen uit in ons land. Sinsdien houden de toestellen de gemoederen flink bezig, zo ook vandaag. De fabrikant maakt namelijk bekend dat het een interessante actie heeft klaarstaan voor de vroege vogels. Wie tussen 16 oktober en 16 november namelijk een Huawei Mate 10 Pro aanschaft tijdens de pre-order fase, krijgt daar een gratis Moleskine Smart Writing Set gratis bij. Normaliter kost deze set 299 euro. Je kunt dus flink besparen! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je aan enkele voorwaarden houden, en enkele gegevens door te sturen.

De voorwaarden

Een van deze voorwaarden is dat je de Huawei Mate 10 Pro bij één van de deelnemende dealers moet aanschaffen. Onder deze dealers bevinden zich onder meer bol.com, Coolblue, Belsimpel en de MediaMarkt. Hierbij dien je de bovenstaande termijn in ogenschouw te nemen: toestellen die ná 16 november worden aangeschaft vallen buiten de actie. Vanaf 17 november kun je handige Writing Set claimen op deze website. Hierbij dien je enkele gegevens bij de hand te houden. Denk hierbij aan de EAN-code en IMEI van je nieuwe telefoon. Deze codes staan waarschijnlijk op je factuur vermeldt, en anders zijn ze sowieso op de verpakking van het toestel te vinden. Zodra je de gegevens hebt ingevuld kun je het cadeau binnen ongeveer zes weken thuis verwachten.

Wat kun je met de Moleskine Smart Writing Set?

De Moleskine Smart Writing Set bestaat uit verschillende onderdelen. Je krijgt natuurlijk het notitieblok (de Paper Tablet), een smartpen met inktvulling, USB-kabel voor het opladen van de smartpen én een luxe lederen opbergcase. Je nieuwe telefoon koppel je gemakkelijk aan het notitieblok en vervolgens kun je beginnen met schrijven, tekenen of wat je ook maar wilt. Hierbij zie je de dingen die jij tekent in real-time op het scherm van je telefoon verschijnen. Hier kun je vervolgens mee aan de slag en het bijvoorbeeld bewerken. Ook kun je de gegevens direct delen via bijvoorbeeld sociale media. De set is daarmee vooral leuk voor de creatieve geesten onder ons: leef je vooral uit!

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones