Actie: gratis snellader bij aanschaf Sony Xperia XA1 Plus

Actie: gratis snellader bij aanschaf Sony Xperia XA1 Plus

Tijdelijk krijg je bij aanschaf van een Sony Xperia XA1 Plus bij KPN of Telfort in combinatie met abonnement een gratis snellader ter waarde van 49 euro. Alles over de actie leggen we uit in dit artikel.

Halverwege dit jaar zag de Sony Xperia XA1 Plus het levenslicht. Het toestel is een meer betaalbaar alternatief voor het huidige vlaggenschip van de Japanners, de Sony Xperia XZ1. Het toestel valt voornamelijk op dankzij zijn forse beeldscherm in combinatie met de uitstekende camerakwaliteit. Dit laatste mag geen verrassing zijn bij Sony-telefoons. Het is immers een bedrijf welke bestaat uit vele takken, waaronder een divisie gespecialiseerd in de vervaardiging van camera’s. Zodoende profiteert de telefoondivisie maximaal mee van de aanwezige kennis op deze afdeling. Momenteel is de Sony Xperia XA1 Plus daarbij extra interessant, vanwege een lopende actie. Wie tijdens de actieperiode een exemplaar aanschaft bij KPN of Telfort in combinatie met een abonnement krijgt daar namelijk een gratis snellader bij.

Over de actie

Telfort is een dochteronderneming van KPN en maakt bijvoorbeeld ook gebruik van diens netwerk. Wanneer je tussen 4 december 2017 en 4 februari 2018 een Sony Xperia XA1 Plus bij één van de twee aanschaft krijg je daar een gratis snellader bij ter waarde van 49 euro. De lader zorgt ervoor dat je telefoon zijn accu veel sneller vol zit dan normaal. Hij beschikt immers over 12 Watt aan power, daar waar de meeste andere laders op zo’n 8 Watt blijven steken. Meedoen is kinderlijk eenvoudig. Surf na aankoop van je toestel naar de speciaal opgezette actiepagina en registreer je product. Indien alles akkoord is ontvang je de lader binnen zes weken na invullen thuis. Je hebt tot en met 18 februari van het volgende jaar om het formulier compleet en goed in te vullen. Let vooral op dat de EAN-code en het IMEI-nummer van je toestel kloppen: aan de hand van deze cijfers identificeert KPN het toestel.

Sony Xperia XA1 Plus: uitstekende cameraprestaties

De Sony Xperia XA1 Plus is een uitstekende keuze in het middenklassesegment. Hij beschikt over een fraai 5.5″ beeldscherm met Full-HD resolutie aan de voorzijde. Het ontwerp is in de stijl van alle Xperia-toestellen waardoor hij industrieel en stoer oogt met scherp afgeronde hoeken. De behuizing is van aluminium en de vingerafdrukscanner vind je uiteraard aan de zijkant. Het toestel is in het dagelijks gebruik snel genoeg voor vrijwel alle applicaties: Facebook, Instagram en bijvoorbeeld het spelen van games gaat hem prima af. Waar hij echter in uitblinkt is camerakwaliteit. De 23 megapixelhoofdcamera maakt schitterende plaatjes en is uitgerust met de allerlaatste technologie. Ook de 8 megapixel selfie-camera maakt indrukwekkende foto’s.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones