Actie: gratis speaker bij Samsung Galaxy A3 en A5 (2017)

Actie: gratis speaker bij Samsung Galaxy A3 en A5 (2017)

Van plan om binnenkort een nieuwe telefoon uit te zoeken? Neem dan vooral eens de Samsung Galaxy A3 2017 of Samsung Galaxy A5 2017 in overweging. Deze betrouwbare middenklasse telefoons komen bovendien tijdelijk met een gratis cadeau, namelijk een Level Box Slim bluetooth-speaker. Alles wat je moet weten over de actie lees je in dit artikel.

Eerder dit jaar introduceerde Samsung de 2017 collectie van diens Galaxy A line-up. Deze toestellen zijn gunstig geprijsd, bevatten prima specificaties en ogen fraai. Qua uiterlijk hebben ze wel iets weg van de Samsung Galaxy S7 (Edge), het topmodel van vorig jaar. De collectie bestaat uit drie toestellen: de Samsung Galaxy A3 2017; Samsung Galaxy A5 2017 en Samsung Galaxy A7 2017. Hierbij zijn de toestellen logisch geordend op basis van schermgrootte en prijskaartje. Helaas is de grootste, en dus duurste variant, de Galaxy A7, nooit in Nederland verschenen. De eerste twee telefoons zijn wel bij vrijwel alle bekende verkooppunten te halen. Momenteel zijn de telefoons daarbij extra interessant vanwege een actie die Samsung houdt.

Over de actie

Tijdelijk krijg je bij aankoop van een Galaxy A3 2017 of Galaxy A5 2017 namelijk een gratis Level Box Slim, oftewel een draadloze bluetooth-speaker van Samsung. Deze speaker heeft een winkelwaarde van 99 euro, is waterdicht en levert uitstekende audiokwaliteit. Ideaal voor op weekendjes weg, wanneer je onderweg bent of bijvoorbeeld bij het zwembad ligt. Eerder dit jaar hield de fabrikant dezelfde actie, maar onder andere voorwaarden. Toen was de actie namelijk geldig op toestellen die waren aangeschaft bij onder meer Coolblue, Wehkamp, Mobiel.nl en Bol.com. Ditmaal is de actie enkel geldig op toestellen die worden aangeschaft via de officiƫle website van Samsung. Je dient dus echt online de aankoop te doen: telefoons van bovenstaande winkels zijn uitgesloten.

De voorwaarden

Zodra je het toestel hebt aangeschaft dien je hem aan te melden voor de actie op deze speciaal opgezette actiewebsite. De periode waarin de actie geldig is loopt door tot en met 31 oktober 2017. Tijdens het registreren dien je een foto te uploaden van je aankoopbewijs, je personalia door te geven en het IMEI- en EAN-nummer te overhandigen. Deze gegevens vind je op de aankoopbon. Zodra je registratie is goedgekeurd mag je de speaker binnen zes weken thuis verwachten. Denk eraan dat de inschrijfdatum verloopt op 15 november, na deze datum is het niet meer mogelijk om aanspraak te maken op een speaker. Je kunt per huishouden maximaal drie speakers ontvangen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones