Acties: gratis headset bij aankoop Huawei P10 en P10 Plus

Acties: gratis headset bij aankoop Huawei P10 en P10 Plus

Van plan om binnenkort een nieuw Android vlaggenschip te gaan kopen? Dan heeft mobiel.nl momenteel wellicht een interessante aanbieding voor je. Tijdelijk krijg je bij aankoop van een Huawei P10 of Huawei P10 Plus namelijk een gratis draadloze Jabra Move Headset ter waarde van 99,95 euro. In dit artikel lees je alles over de actie.

De Huawei P10 en Huawei P10 Plus werden afgelopen februari tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona getoond. De nieuwste vlaggenschepen van Huawei maakten gelijk een goede beurt en gingen met diverse prijzen aan de haal. Niet lang daarna gingen beide toestellen de verkoop in en ook tijdens deze fase wordt indruk gemaakt, getuige de cijfers. De directeur van Huawei maakte namelijk bekend dat de telefoons beter verkochten dan verwacht en een record in de making is. Niet zo gek, vinden wij. De Huawei P10 (Plus) is een uitstekend toestel met mooi ontwerp, goede prestaties en een aantrekkelijk prijskaartje. Het toestel wordt met het nieuws van vandaag nog een stukje aantrekkelijker. De retailer mobiel.nl komt namelijk met een exclusieve actie op de proppen.

Actie: gratis headset

Je krijgt momenteel namelijk een gratis draadloze headset van het merk Jabra bij je telefoon. Deze koptelefoon heeft normaliter een prijskaartje van 99,95 euro en werkt door middel van een Bluetooth-verbinding. Je moet er echter wel snel bij zijn. Op de website van het bedrijf is enkel een zeer korte persverklaring te lezen waarin zij vertellen dat de actie geldig is tot en met 6 augustus. Verder is de actie exclusief voorbehouden aan mobiel.nl. Je krijgt de headset direct bij je toestel geleverd. Je hoeft dus geen aankoopbonnen te bewaren of formulieren in te vullen, wat normaal gesproken wel de meest gangbare manier van zaken doen is.

Over de Huawei P10

De Huawei P10 voelt sterk en robuust aan dankzij zijn metalen frame, maar boet hierbij niet in als het gaat om een mooi ontwerp. Het toestel heeft namelijk een luxueus aanvoelend ontwerp en huisvest een 5.1 inch Full-HD scherm. Verder beschikt het toestel over onder meer een octa-core processor, vingerafdrukscanner, dual-camera van 20 en 12 megapixels gemaakt door Leica en een 3200 mAh accu. Deze accu laadt lekker snel op dankzij Fast Battery Charging. De Huawei P10 beschikt verder over alle gebruikelijke features zoals FM-radio, NFC, GPS en Bluetooth 4.2. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart, blauw, goud, groen en zilver. Voor ieder wat wils dus. Je haalt het toestel in huis voor een bedrag van rond de 570 euro.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones