Alcatel Idol 4 Pro benchmark opgedoken

Alcatel Idol 4 Pro benchmark opgedoken

Eerder vandaag lazen we nieuwsberichten over een opgedoken smartphone van Alcatel dat zou draaien op het besturingssysteem Windows 10 Mobile. Vandaag heeft onze redactie echter een benchmark gevonden van dit toestel waarbij duidelijk wordt gemaakt dat hij gaat draaien op de nieuwste versie van Android.

Specificaties Alcatel Idol 4 Pro opgedoken in GFXbench

De specificaties van deze nieuwe Alcatel smartphone liegen er niet om. Volgens de benchmark maakt de smartphone gebruik van Android 7.0 Nougat. Daarmee is het één van de eerste smartphones die uitgebracht wordt met dit nieuwe besturingssysteem. Daarnaast beschikt het toestel over een 5,5 inch scherm met een full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. De processor is één van de snelste van dit moment, namelijk de Qualcomm Snapdragon 820 draaiend op 2,1 GHz en 1,6 Ghz. Het toestel beschikt verder over 4 GB RAM geheugen en een flinke camera. Bekijk de benchmark hieronder:

alcatel-benchmark

Wel of geen Windows 10?

Opvallend aan eerdere uitgelekte informatie was het besturingssysteem. Dit vonden we al vreemd aangezien de Idol 4S bijvoorbeeld ook geen gebruik maakte van Windows. Waarom zouden ze bij de Pro dan ineens wel deze beslissing nemen. De specs in de benchmark laten ook zien dat het een Android toestel gaat worden. Wij verwachten dan ook dat de vorige informatie over Windows 10 niet juist is.

Prijs en beschikbaarheid

Over de prijs en de beschikbaarheid van het toestel kunnen we op dit moment helaas nog niets zeggen. Dit omdat er nog geen officiële informatie over de Alcatel Idol 4 Pro beschikbaar is. Zodra we deze informatie hebben ontvangen laten we je dit via onze nieuwsberichten weten.

Bekijk het laatste nieuws over Alcatel:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones