Alcatel Idol Pro 4 de held van Windows 10?

Alcatel Idol Pro 4 de held van Windows 10?

Microsoft is met tech-reuzen als HP, Nokia en Alcatel druk doende haar achterstand op Apple en Android in te halen. Deze zomer worden er verschillende Windowsphones verwacht. Een van die nieuwe vlaggenschepen is van Alcatel,de supertelefoon Idol Pro 4. In de afgelopen maanden is de hardware van deze smartphone al gelekt en een nieuw rapport heeft enkele van de interne technische snufjes bevestigd

Alcatel Idol Pro 4

Het nieuwe rapport bevestigt de belangrijkste features van het toestel. De Idol krijgt een Snapdragon processor 820 in combinatie met 4 GB RAM. Eerder melde men nog dat het toestel een nette 3GB RAM-geheugen kreeg. Indrukwekkende hardware waarmee deze Windowsphone prestaties krijgt die nog wel eens sneller of op zijn minst vergelijkbaar zijn met Android vlaggenschepen als de LG G5 en de Galaxy S7 serie.

De Idol Pro 4 zal worden uitgerust met een 6 inch full HD-scherm, 64GB opslag, een 22MP hoofdcamera en een 10MP-camera voor selfies. Misschien dat Alcatel zelfs kiest voor een 2k Quad HD beeldscherm.

Alcatel met verbeterde Windows Continuum

De Idol Pro 4 zal met Windows Mobile 10 Redstone 1 gelanceerd worden en een primeur voor Alcatel is dat het aankomende vlaggenschip ondersteuning biedt voor Continuum. Dankzij deze feature kun je de Idol Pro 4 koppelen om vervolgens op een groot scherm met de desktopversie van Windows 10 te werken.

Alcatel’s slimme betaalbare smartphones

Alcatel heeft indruk gemaakt met haar Android-telefoons. Smartphones met een super aantrekkelijke combinatie van prijs en boven gemiddelde specificaties, zoals de Idol 3 voor Android. Een zeer strategische manier om naamsbekendheid te krijgen en te opvallen tussen de vele fabrikanten. Met die aantrekkelijk geprijsde toestellen heeft Alcatel kans een aanzienlijke opmars te maken in de Windows 10 mobiele markt.

Windows toekomst van Alcatel

Je zult nog even moeten wachten voor de Alcatel Idol Pro 4. Het toestel zal naar verwachting later dit jaar geïntroduceerd worden. De site Nokiapoweruser weet te vertellen dat T-Mobile geassocieerd wordt met de lancering in de Verenigde Staten. Het toestel zal naar verwachting ook in de Microsoft Store te verkrijgen zijn.

Wordt Alcatel met deze winnende formule de Held van Windows?

Bekijk het laatste nieuws over Alcatel:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones