27 april 2014 door in Alcatel.

One Touch HeroVanaf deze week is de nieuwe smartphone van Alcatel in Nederland te koop. Het nieuwe topmodel One Touch Hero heeft een lage prijs maar is daarentegen wel voorzien van een groot scherm en krachtige hardware.

De nieuwe smartphone van Alcatel werd vorig jaar september al onthuld maar de release liet even op zich wachten. Vanaf 20 april is de One Touch Hero te koop bij verschillende webwinkels, zowel los als met abonnement, aan te schaffen. Het toestel is momenteel alleen verkrijgbaar in het zwart.

Alhoewel we in Nederland Alcatel kennen als bedrijf dat vrij goedkope Android-toestellen maakt, is Alcatel met de Hero in het topsegment belandt. Alcatel’s nieuwe smartphone is namelijk voorzien van goede specificaties en is zeer betaalbaar.

Handig is het grote 6 inch scherm, waarmee men niet alleen makkelijk kan browsen en video’s bekijken, maar het werken met de smartphone ook gemakkelijk wordt gemaakt. Met behulp van een stylus kan men met de One Touch Hero gemakkelijk aantekeningen noteren. Daarnaast heeft het toestel 16 GB opslagruimte en een quad-core processor waardoor apps soepel zullen lopen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones