Alcatel One Touch Idol 4S met VR-bril

Alcatel One Touch Idol 4S met VR-bril

Alcatel is altijd op zoek naar unieke mogelijkheden om hun smartphones te verkopen. Vermoedelijk kunnen wij dan ook op het Mobile World Congress in Barcelona de nieuwe One Touch Idol 4S gaan bewonderen. Het toestel zelf is misschien minder vernieuwend, maar de verpakking is misschien des te mooier. Een bron heeft namelijk inzage gekregen in interne documenten van Alcatel waarin dit vermeld wordt.

Virtual Reality bril als verpakking

De doos waarin de nieuwe smartphone wordt verkocht zal dus ook gaan fungeren als VR-bril. De bril zou vergelijkbaar zijn met het simpele model zoals de Google Cardboard. Over verdere specificaties of mogelijkheden wordt nog niet gesproken. Zo is het niet bekend of deze VR-bril enkel zal werken op de nieuwe Idol 4S, of gewoon een universele bril wordt. Hier zal zeker meer duidelijkheid over komen tijdens de aankomende beurs in Barcelona.

Alcatel One Touch Idol 4S

Wel is er al meer bekend geworden over de nieuwe smartphone van Alcatel. Zo beschikt deze smartphone over een 5.5 inc touchscreen met een maximale resolutie van 2560 x 1440 pixels. Daarnaast moet de smartphone gaan beschikken over 3 GB werkgeheugen en is er standaard 16 GB opslag voor handen. Voor de foto’s en video’s is er een 16 megapixels camera beschikbaar. Naast deze smartphone heeft Alcatel ook al te kennen gegeven dat er goedkopere modellen op de markt zullen komen die allen gebaseerd zijn op deze smartphone.

Bekijk het laatste nieuws over Alcatel:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones