5 januari 2016 door in Alcatel.

Als het aan Alcatel ligt kunnen wij dit jaar nog een iPhone-concurrent gaan verwachten die op basis van Windows 10 zal gaan werken. De nieuwe smartphone van Alcatel moet direct gaan concurreren met alle high-end modellen van onder andere Apple en Samsung. Als eerste voorproefje zal er een goedkopere smartphone op de markt worden gezet die ook op Windows 10 zal gaan werken.

Alcatel Fierce XL

Het nieuwe model zal de Fierce XL gaan heten en zal zich ook gewoon voegen in de bestaande One Touch-reeks van Alcatel. Het grote verschil is hierbij uiteraard het besturingssysteem. Omgerekend moet de Fierce XL ongeveer 130 euro gaan kosten. Het is slechts een voorproef van wat Alcatel in petto heeft en de fabrikant meldt dat wij dit jaar ook nog een high-end smartphone van Alcatel kunnen gaan verwachten, echter dan wel voor een schappelijke prijs.

Weinig bekend

Alhoewel de woorden van een hoge baas komen vanuit Alcatel is er verder nog niets bekend over dit nieuwe topmodel. Er wordt wel geroepen dat er goede hardware in zal komen, maar wat precies en wanneer wij het toestel kunnen verwachten blijft vooralsnog onduidelijk.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones