Alle iPhone XS geruchten op een rij

Alle iPhone XS geruchten op een rij

Woensdag 12 september 2018 is de dag dat Apple de nieuwe iPhone generatie lanceert. Om 19:00 uur Nederlandse tijd zit de hele smartphonewereld klaar voor de presentatie van de iPhone XS. Dit kun je morgen verwachten.

De nieuwste generatie Apple iPhone telefoons gaan gehuld in een flinke sluier vol met vraagtekens. Toch weten we al veel over de aankomende vlaggenschepen. We weten dat de nieuwe generatie dezelfde looks heeft als de iPhone X. We weten ook dat er een nieuwe A12 processor komt die krachtiger is dan de A11. Daarnaast vermoeden we met 99% zekerheid dat er drie modellen zijn. Check hier het overzicht van de laatste iPhone geruchten.

iPhone XS modellen

Alles over de iPhone XS

Het basis vlaggenschip is dit jaar luxer dan ooit. Want Apple kiest voor het basis vlaggenschip ook het duurdere AMOLED beeldscherm type. Het ontwerp van de 5,8 inch iPhone XS en groter 6,5 inch iPhone XS Max is bijna gelijk aan dat van de iPhone X. Het is dan ook vrijwel zeker dat beide XS modellen zijn voorzien van een notch in het beeldscherm. Daarnaast krijgt het tweetal een dual hoofdcamera. De krachtbron van beide toestellen wordt de nieuwe A12 processor van Apple zelf. Deze processor is net zoals de Kirin 980 van Huawei geproduceerd via het 7nm proces. Dit productie proces zorgt ervoor dat de processor sneller is en energiezuiniger dan zijn A11 voorganger. Die A11 processor is overigens al de snelste smartphone processor in de wereld. Men vermoedt dat Apple beide toestellen met 4 GB aan werkgeheugen uitrust. Er zal keuze zijn uit verschillende opslagruimtes van 64 GB tot 512 GB.

Beste camera smartphone

Afgelopen jaar werd de iPhone X de beste camera smartphone van dat moment volgens DxO Mark. Wij verwachten dat ook dit jaar de iPhone XS Max de beste iPhone wordt. Beide toestellen krijgen een dual hoofdcamera en we verwachten dat het grote model een net iets betere opstelling krijgt. Het verschil tussen beide modellen ligt bijvoorbeeld in de aanwezigheid van een of twee keer optische beeldstabilisatie (OIS).

Alles over de iPhone 9 of iPhone XS

Ook de iPhone 9 heeft een vergelijkbaar ontwerp met de iPhone X. Deze telefoon wordt echter herkenbaar aan de enkele hoofdcamera aan de achterkant. Daarnaast kun je dit toestel kopen in verschillende hippe kleuren. De ‘goedkope’ iPhone 2018 krijgt een 6,1 inch LCD beeldscherm. Men is het niet eens over de naam en daarvoor moeten we wachten tot morgen. Inmiddels zijn er verschillende opties: iPhone XS Lite, XC, XR of 9. De krachtbron van dit toestel is de A12 processor met 3 GB aan werkgeheugen al kan Apple in verband met het budget kiezen voor de A11 processor. De enkele camera van het toestel is beter dan die van de iPhone 8 en zal ook een hoge score neerzetten op DxO Mark. Het is onduidelijk of Apple in navolging van Huawei en Samsung gebruik zal maken van artificial intelligence om de kwaliteit van de camera’s te verbeteren.

Morgen zijn de iPhone XS en de voordelige iPhone officieel en kun je hier alles over de nieuwe vlaggenschepen lezen.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones