Amazon maakt “gratis smartphone”

amazonDat zou nog eens een stunt zijn. Een gratis smartphone. Toch is Amazon het van plan om dit te maken. Alle fabrikanten van smartphones vragen honderden euro’s en vaak zit je nog vast een hoog maandbedrag voor je abonnement. Amazon wilt hier een eind aan maken door iedereen een gratis smartphone te geven.

Amazon komt naar Nederland

Amazon heeft webwinkeliers in Nederland al behoorlijk bang gemaakt door de aankondiging dat Amazon naar Nederland komt. Amazon is één van de grootste bedrijven in E-Commerce over de gehele wereld en heeft door zijn formaat de gelegenheid om zeer lage prijzen te bieden op producten waar veel Nederlandse e-tailers door failliet zouden kunnen gaan. De komst van Amazon naar Nederland heeft dan ook voor behoorlijke ophef gezorgd in Nederland.

Amazon concurrent van Apple en Samsung?

Amazon vond dit blijkbaar niet genoeg en wilt ook dat grote fabrikanten als Apple en Samsung bang worden van Amazon. Stel je eens voor.. een gratis smartphone voor iedereen. Samsung en Apple vragen hier honderden euro’s voor en vaak zit je dan ook nog eens vast een hoog maandbedrag. Het leveren van gratis smartphones zou een hoop te weeg kunnen brengen in telecomland. Zo ver is het echter nog niet.

Verplichte diensten bij gratis telefoon van Amazon

Voordat Amazon een gratis telefoon op de markt kan brengen moet er nog veel gebeuren. Ergens moet geld verdient worden. Het zou daarom goed kunnen zijn dat er verplichte diensten van Amazon op deze gratis telefoons zijn geïnstalleerd of dat je verplicht bent om diensten van Amazon af te nemen. Daarnaast is Amazon nu bezig om financiële afspraken te maken met hardwareproducenten en wordt er gesproken over de distributie van deze nieuwe gratis telefoon. Pas als alle partijen meewerken aan dit project kan er gestart worden met de ontwikkeling van het toestel. Het zal dus nog wel even op zich laten wachten, maar het idee van een gratis smartphone is al een stunt en een uitstekende manier om in de publiciteit te komen.

Op onze website vind je ook een groot aantal “gratis smartphones” in combinatie met een telefoon abonnement. Nieuwsgierig naar alle aanbiedingen? Klik hier.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones