Apple analist verwacht dat iPhone XR meest wordt verkocht

Apple analist verwacht dat iPhone XR meest wordt verkocht

De iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR zijn officieel gepresenteerd. Terwijl de XS modellen al bijna in de winkels liggen moet je nog wachten op de iPhone XR. Toch verwacht Apple analist Ming-Chi Kuo dat de meest voordelige iPhone van 2018 het meest wordt verkocht.

Er zijn verschillende analisten die Apple in de gaten houden. Ming-Chi Kuo behoort tot de beste Apple analisten en hij heeft zijn inzicht over de nieuwe iPhone 2018 lichting gegeven. Kuo meldt zijn investeerders dat de ontvangst van de iPhone XS Max zoals verwacht geweldig is. Eveneens volgens de verwachtingen is de vraag naar de kleinere 5,8 inch iPhone XS kleiner.

Verkoop iPhone XS en iPhone XR

Kuo verwacht dat 25 tot 30 procent van alle iPhone 2018 modellen die er verkocht gaan worden uit iPhone XS Max vlaggenschepen zal bestaan. De vraag naar iPhone XS toestellen zijn lager dan verwacht. Kuo stelt zijn verwachting voor dit vlaggenschip bij tot 10 tot 15 procent. De analist heeft zijn verwachting van de iPhone XR naar boven bijgesteld, Kuo verwacht 55 tot 60 procent uit de voordelige Apple uit 2018 bestaat. Voor dit toestel moet je echter nog even wachten. Vanaf oktober kun je de iPhone XR bestellen.

iPhone XS Max populair in China

De iPhone XS Max is vooral in China populair. Het vlaggenschip heeft dan ook verschillende aspecten die ze waarderen in China. De Max heeft een mega AMOLED beeldscherm, meer werkgeheugen, nieuwe kleur optie en in China is de telefoon fysiek dualSIM.

iPhone XS vervangt iPhone X

Kuo verwacht dat Apple meer succes heeft met de nieuwe iPhones dan met de iPhone 8 lichting van vorig jaar. Hij verwacht dat er 75 tot 80 miljoen iPhones worden verkocht in de maanden tot het einde van dit jaar.

iPhone XR

De voordeligste iPhone van 2018 is nog altijd net iets duurder dan de voordeligste iPhone in 2017. Het ontwerp van de nieuwe smartphone heeft veel overeenkomsten met de moderne iPhone X. De iPhone XR heeft een groot 6,1 inch Liquid Retina beeldscherm met slanke randen daar omheen. De behuizing is gemaakt van sterk aluminium en de achterkant van sterk glas. De krachtbron van het toestel is de A12 processor van Apple. Een razend snelle 7nm processor met zes kernen. Er is 4 GB aan werkgeheugen en je hebt ruime keuze in opslaghoeveelheid.

iPhone XR kleuren telefoonabonnement.nl

Het toestel beschikt over twee voortreffelijke camera’s. De 12 megapixel hoofdcamera is op verschillende punten verbeterd. Je schiet hiermee zelfs die prachtige bokeh portret foto’s. Selfies maak je met een 7 megapixel camera die werkt in combinatie met de Face ID. Ook hiermee schiet je die prachtige diepte effecten.

Bron: Business Insider

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones