Apple event 7 september toont iPhone 7 en 7 Plus

Apple event 7 september toont iPhone 7 en 7 Plus

Apple heeft de uitnodigingen voor de pers al verstuurd. Het Apple event vindt vlak na de IFA 2016 plaats. Eindelijk zal het sprookje van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden verteld. Apple laat ons weten de naam van beide vlaggenschepen weten, hoe de toestellen er uit zien en of de iPhone 7 Plus een smart connector heeft.

Het is 7 september tevens de laatste dag van de IFA en Apple kan het moment van Sony wel eens gaan stelen. De Japanse fabrikant presenteert dan de Playstation 4 Neo.

Apple event en lancering iPhone 7’s

Traditioneel lanceert Apple zijn iPhones in september. We verwachten beide iPhone zevens dan ook te zien tijdens het event. Bronnen vanuit Weibo maken ook melding van een nieuwe MacBook Pro, een iPad pro en een nieuwe Apple Watch.

iPhone 7 serie

We verwachten veel van de iPhone 7 serie. Hoewel de iPhone SE een matig succesvolle lancering kende, was het toestel natuurlijk geen vervanging van de iPhone 6 serie. Daarom zijn de verwacht hoog voor de opvolger voor de iPhone 6 of 6s. Ondanks kritiek vanuit de markt en analisten over de minimale technische nieuwtjes, zijn er wel degelijk vernieuwingen te ontdekken in de nieuwste iPhone 7 serie. Waarschijnlijk worden de toestellen gelanceerd zonder 3,5mm hoofdtelefoon aansluiting zodat de iPhone 7 nog dunner zal zijn. Een van beide modellen krijgt zelfs een dubbele camera. Al is er weinig tot niets bekend over de lenzen.

iPhone 7 & 7 Plus

Een van de spraakmakende vernieuwingen is de kleur zwart. Er wordt al maanden gesproken over de nieuwe kleuren van de iPhones. Een van de bekende iPhone render designers op twitter, Apple iDesigner, laat ons zien hoe dat er uit ziet.

iPhone7's

iPhone 7 en 7 Plus specificaties

De iPhone 7 heeft een 4,7-inch Full-HD beeldscherm en draait op de nieuwste A10 processor met M10 co-processor. Beide iPhones hebben 3 GB werkgeheugen en opslagcapaciteit start bij 32 GB. De iPhone 7 heeft een selfie camera en een 12-megapixel hoofdcamera.

De iPhone 7Plus heeft een 5,5-inch Quad-HD beeldscherm en heeft een A10 processor met 3 GB werkgeheugen. Het toestel heeft de opvallende dubbele camera’s achterop en misschien krijgt de iPhone 7 Plus ook een smart connector. Zowel de 7 als de 7 Plus hebben een lightningpoort voor de hoofdtelefoon en opladen.

Via Weibo lekker KK hebben we nog een filmpje van het toestel.

Lancering en beschikbaarheid

We verwachten de iPhone 7 serie tijdens het Apple event van 7 september. Je kunt je nieuwe iPhone volgens Evan Blass bestellen vanaf 9 september. Hij ligt in de winkels vanaf 23 september. We moeten je helaas wel waarschuwen, voordat je voor de winkel gaat liggen 23 september. Deze data gaan er vanuit dat de leveringen op tijd plaats vinden. Er gaan geruchten rond dat Apple problemen heeft met zijn leveranciers.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones