Apple houdt ons in ‘the Loop’ op 21 maart

Apple houdt ons in ‘the Loop’ op 21 maart

Nieuwe 4-inch iPhone & nieuwe 9,7-inch iPad Air 3. Op een typische Apple manier worden we uitgenodigd voor 21 maart. Apple houdt ons in ‘the Loop’ op 21 maart.

Eindelijk is het zover. Apple heeft de datum van het lente evenement officieel gemaakt. De festiviteiten vinden op 21 maart plaats in tegenstelling tot geruchten die het evenement op 15 maart plaatsten.

Verwachtingen van Apple

Met een zeer veel zeggende ‘Let us Loop you in’ betrekt Apple ons bij de lancering van enkele nieuwe apparaten, volgens de geruchten in ieder geval twee. Apple nodigt ons op haar eigen wijze uit om via live streaming op de hoogte te blijven de nieuwe Apple techniek.

Nieuwe iPhone

Naar alle waarschijnlijkheid zal de Tech-reus zowel een nieuwe 4-inch iPhone als een nieuwe 9,7-inch iPad Pro lanceren. De smartphone zal iPhone 5SE worden genoemd of iPhone SE. Men verwacht dat het toestel erg veel gaat lijken op de iPhone 5s uit 2013. Het binnenwerk heeft volgens de geruchten wel aandacht gekregen. Het nieuwe toestel zal een A9 chip krijgen evenals het camera systeem van de iPhone 6. Verder beschikt het toestel over NFC voor contactloos betalen.

Nieuwe Apple iPad Air3

Het nieuwe 9,7-inch tablet van Apple zal worden geïntroduceerd als een kleinere variant van de 12,9-inch iPad Pro. De iPad Air 3, zoals de geruchten de tablet noemen, krijgt een Smart Connector en quad-speakers. Men verwacht 21 maart een primeur voor een Apple tablet in de vorm van een LED-flitser voor haar belangrijkste camera sport.

Apple Watch & iPhone 7

Naast een nieuwe iPhone en een iPad kan het zijn dat er tijdens de lancering 21 maart ook ruimte is voor een nieuwe Apple Watch. Toch wordt er geen geheel nieuw model verwacht deze maand. Misschien dat die bewaard wordt voor later dit jaar. Geruchten gaan namelijk dat Apple namelijk werkt aan een nieuwe iPhone; de iPhone 7. De lancering daarvan is ideaal met een nieuwe Watch te combineren.

Waarschijnlijk zullen we nog wel een tijdje moeten wachten op de iPhone 7. Volgens de laatste geruchten werkt Apple aan een volledig nieuw beeldscherm en ook een dubbele camera. Hierover later meer.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones