Apple iPhone 7 (Plus) RED Special Edition te bestellen

Apple iPhone 7 (Plus) RED Special Edition te bestellen

De Apple iPhone 7 en 7 Plus RED Special Edition zijn te bestellen. Vooralsnog enkel via de officiële Apple website, maar wellicht binnenkort ook via andere retailers. Benieuwd naar hoe duur het toestel is en wanneer je hem in huis mag verwachten? Lees dan snel verder!

Week van Apple

Het is zover. De Apple iPhone 7 (Plus) Special Edition is te bestellen via de officiële Apple website. Afgelopen week hebben wij er al veelvuldig over geschreven en 21 maart was het zover. Apple zette zijn website op ‘onderhoud modus’ wat natuurlijk de aandacht trekt waarop het speculeren kon beginnen. Na een paar uur werd de website weer actief en kwam Apple met een persverklaring. En wat voor een persverklaring! Naast nieuwe 12.9 inch en 9.7 inch iPads, nieuwe Apple Watches en nieuwe beschermhoezen kregen we ook een nieuwe versie van de Apple iPhone SE met 128GB intern geheugen.

De grootste verrassing was echter zonder meer de nieuwe Apple iPhone 7 RED Special Edition. Deze nieuwe versie komt uit in opvallende rode kleur aan de achterkant, de voorkant blijft wit. Het werd al vrij snel duidelijk wanneer we het toestel zouden mogen verwachten, en nu is het moment daar dat je hem kunt bestellen.

Het toestel

Er komt dus zowel een reguliere iPhone 7 RED-versie uit als een 7 Plus versie. Er is keuze tussen 128GB en 256GB intern geheugen. Minder opslaggeheugen valt niet te verkrijgen. Verder is er intern niets aan het toestel veranderd. De iPhone 7 was een topper, en blijft een topper. Never change a winning team, zo luidt het gezegde, en dat is precies wat Apple doet. Het toestel heeft dezelfde prijs gekregen als de iPhone 7’s. Voor een 128GB iPhone 7 RED betaal je 879 euro, voor de 256GB versie 989 euro kwijt. Bij de 7 Plus leg je 1019 euro neer voor de 128GB versie, en 1129 euro voor de 256GB versie.

Vooralsnog is het toestel enkel via Apple zelf te bemachtigen. In het bestelproces wordt geen optie geboden om het toestel op te halen in een Apple store in bijvoorbeeld Amsterdam of Den Haag. De verzending is uiteraard wel gratis, evenals het retourneren. Volgens de officiële website mag je het product indien vandaag besteld (25 maart) op 28 maart in huis verwachten.

Afbeelding van de officiële Apple webshop waarop de prijzen te zien zijn:

Goed doel

Extra leuk is het feit dat je een goed doel steunt terwijl je ook nog eens jezelf verwend met een nieuwe telefoon. Apple doneert bij iedere aankoop namelijk een bepaald bedrag aan het Wereldfonds. Deze organisatie heeft als doel het uitroeien van Aids en HIV. Zij doen dit door het opzetten van educatieprogramma’s en het beschikbaar stellen van (remmende) medicijnen in gebieden waar deze verschrikkelijke ziektes aan de orde van de dag zijn. Apple steunt het Wereldfonds al meer dan tien jaar en er zijn al mooie resultaten geboekt. Zo is er al meer dan 130 miljoen dollar ingezameld en zijn er projecten opgezet in onder meer Rwanda, Ghana en Kenia.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones