Apple lanceert nieuwe tv-spot voor iPhone 7 Plus

Apple lanceert nieuwe tv-spot voor iPhone 7 Plus

Apple heeft een nieuwe televisie reclame voor zijn iPhone 7 Plus gelanceerd. De reclame centreert zich compleet rondom de unieke portretmodus dankzij de twee camera’s aan de achterkant van het toestel.

Dé Apple topper van het moment: iPhone 7 Plus

Ondanks al het geroezemoes rondom de nog onaangekondige iPhone 8, doen de iPhone 7 en 7 Plus het ook nog altijd prima. Deze vlaggenschepen van vorig jaar verkopen als zoete broodjes en dat is ook compleet terecht. Het zijn immers gewoon ijzersterke toestellen. Apple wenst nog een schepje bovenop de verkopen te doen door de iPhone 7 Plus nog eens in het zonnetje te zetten. Ditmaal schittert het toestel in een nieuwe televisie reclame waarbij de nadruk ligt op de ‘Portrait Mode’ van het toestel. De iPhone 7 Plus heeft namelijk twee camera’s aan de achterkant van het toestel, waardoor foto’s scherper en beter worden.

Capture what you love

De televisie reclame, die nu al te zien is in onder meer de Verenigde Staten, portretteert het verhaal van twee geliefden die een dagje in de stad doorbrengen. Gedurende deze dag maakt het stelletje vele foto’s van elkander waarbij ze natuurlijk zoveel mogelijk oog voor elkaar hebben, en zo min mogelijk voor de omgeving. Dit is ook precies wat de portretmodus van de iPhone 7 Plus doet.

Dankzij de twee camera’s aan de achterkant worden er als het ware twee foto’s gemaakt, op het moment dat je deze modus activeert. Dankzij geavanceerde techniek worden deze foto’s later over elkaar heen geplaatst zodat het eindresultaat zeer scherp is. Door deze techniek focust de foto zich op het onderwerp, of in dit geval het persoon, die jij wenst vast te leggen. De achtergrond wordt hierbij onduidelijker, wat een zeer aangenaam effect heeft. Op deze manier kan iedereen professionele foto’s maken. De slogan van de reclame is dan ook niet voor niets “capture what you love”.

Apple iPhone 7 Plus specificaties

De Apple iPhone 7 Plus is vorig jaar uitgebracht en is de grotere versie van de iPhone 7. Het scherm van het toestel is 5.5 inch groot en biedt een scherpe resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Dankzij de snelle Apple A10 chipset is het toestel razendsnel. Door de 3 GB aan werkgeheugen kun je gemakkelijk vele apps open hebben staan zonder dat het toestel traag wordt. Ook beschikt de 7 Plus over toffe functies zoals stof- en waterdichtheid tot een diepte van een meter gedurende maximaal 30 minuten. Dit komt door de IP67 certificering waardoor de behuizing dicht wordt gemaakt.

Grootste pluspunt ten opzichte van het basismodel, de iPhone 7, is de dual-camera opstelling aan de achterkant. De Apple iPhone 7 Plus beschikt aan de achterkant over twee 12 megapixelcamera’s waardoor je haarscherpe foto’s als resultaat krijgt. Aan de voorkant maak je de beste selfies dankzij een 7 megapixelcamera. De Apple iPhone 7 Plus is nog steeds een ware top telefoon en stelt nimmer teleur.

 

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones