Apple legt de focus op de 6,46 inch AMOLED iPhone 2018

Apple legt de focus op de 6,46 inch AMOLED iPhone 2018

Uit een nieuw rapport in handen van de Koreaanse krant The Bell blijkt dat Apple dit jaar de focus legt op grote iPhone’s en met name de 6,46 inch AMOLED iPhone X Plus. De iPhone lichting van 2018 zal stuk voor stuk bestaan uit compacte toestellen met een groot beeldscherm.

Bronnen van The Bell menen dat Apple dit jaar de focus heeft op de grootste 6,46 inch iPhone X Plus. Dit jaar gaan we de opvolgers zien van de iPhone X in de vorm van een 5,8 inch AMOLED iPhone en een 6,46 inch AMOLED iPhone. Daarnaast lanceert het Amerikaanse merk ook een middenmaat iPhone met 6,04 inch LCD beeldscherm. Uit het bericht van The Bell blijkt dat Apple de meeste iPhones verwacht te verkopen van het grootste model.

Focus 2018 iPhone op 6,46 inch AMOLED model

In 2018 ligt de focus voor Apple op de grootste iPhone binnen de iPhone 2018 lijn. De nummer twee smartphone fabrikant in de wereld zal dit jaar drie modellen lanceren. Twee premium iPhone vlaggenschepen met 5,85 inch en 6,46 inch AMOLED beeldscherm. Daarnaast gaan we een goedkopere iPhone zien met een 6,04 inch beeldscherm. In tegenstelling tot de iPhone 8 verwachten we dat alle modellen in 2018 zijn uitgerust met een fullscreen ontwerp vermoedelijk met notch zoals de iPhone X. Volgens bronnen uit de beeldscherm industrie verwacht Apple 45 miljoen van de 6,46 inch vlaggenschepen te verkopen en dat is 1,8 x meer dan de basis AMOLED iPhone en 1,5 keer meer dan het LCD model. De nadruk ligt dit jaar duidelijk op het grootste beeldscherm. Apple verwacht ongeveer 25 miljoen iPhones te verkopen met het 5,84 inch beeldscherm. Van het LCD vlaggenschip verwacht de fabrikant er 30 miljoen te verkopen.

Verwachte specificaties iPhone 2018

Langzaam wordt er steeds meer bekend over de aankomende iPhones. We weten al vrij zeker dat we drie modellen gaan zien in september 2018. Er zullen twee modellen verschijnen als upgrade van de iPhone X met AMOLED beeldscherm. Daarnaast wordt er een goedkoper model gelanceerd met LCD beeldscherm. Het ontwerp van dit drietal zal veel op de iPhone X lijken. Binnenin brult natuurlijk een verbeterde A12 processor en we verwachten dat die processor ook dit jaar veel sneller zal zijn dan de premium Android processors. Op het gebied van de camera’s is niet veel bekend. Er gaan geruchten over drie camera’s maar dezelfde verdeling als bij de iPhone 8 en iPhone 8 Plus is waarschijnlijker.

Ergens in de eerste helft van september lanceert Apple de iPhone 2018 modellen. In de komende maanden zullen er nog vele lekken volgen. Wij houden je op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones