Apple leverancier helpt bij Finney blockchain smartphone

Apple leverancier helpt bij Finney blockchain smartphone

Sirin Labs heeft vandaag groot nieuws. De ontwikkelaar van de Finney BlockChain smartphone zal samenwerken met Foxconn. Foxconn is een van de grootste ondernemingen binnen de smartphone branche. De onderneming is een belangrijke leverancier van bekende merken zoals Apple en Nokia.

Trots meldt Sirin Labs vandaag dat de onderneming samenwerk met FIN Mobile ( Foxconn International Holding ). Hierbij heeft Sirin een belangrijke mijlpaal behaald in de ontwikkeling van Finney™ blockchain smartphone. Foxconn is een van de grootste leveranciers binnen de smartphone markt en beschikt over jarenlange ervaring en bovenal een zeer grote productie capaciteit.

Finney blockchain bitcoin smartphone

Apple leverancier helpt bij BlockChain smartphone Finney

De nieuwe samenwerking tussen Sirin Labs en FIH Mobile is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de nieuwe blockchain smartphone. FIH Mobile is een dochteronderneming van een belangrijke smartphone ontwerper en de grootste smartphone fabrikant ter wereld, Foxconn. Deze onderneming is ook de naam achter populaire elektronische producten zoals de PlayStation, Xbox en Kindle. Daarnaast maakt Foxconn de Apple iPhone vlaggenschepen en Nokia telefoons. Met de samenwerking tussen Foxconn en Sirin Labs willen beide ondernemingen blockchain naar de massa brengen.

Binnen de nieuwe overeenkomst voor een co-ontwikkeling neemt Sirin Labs de hardware, software en integratie van Sirin OS voor haar rekening. Terwijl FIH Mobile de belangrijkste componenten, zoals de camera, het display, de radio en de mechanische aspecten van de telefoon ontwikkelt. FIH Mobile zal daarvoor een specifieke assemblagelijn opzetten voor de productie van Finney smartphones.

Finney Blockchain smartphone

De Finney blockchain smartphone van Sirin Labs heeft vandaag een mega boost gekregen. Dankzij de samenwerking met Apple leverancier Foxconn lijkt de presentatie van het blockchain vlaggenschip niet langer ver weg. Sirin Labs zelf stelt alvast de planning bij tot halverwege 2018. Dan verwacht de onderneming de eerste werkende prototypes van de FINNEY™. Massa productie zal later dit jaar starten.

De Finney smartphone heeft een speciaal besturingssysteem gericht op blockchain, Sirin OS. De nadruk bij dit toestel ligt vooral op blockchain en dat blijkt ook uit de speciale Sirin Labs Cyber Protection suite. Een ideaal toestel om je bitcoins in op te slaan dus. De specs liegen er niet om. De Finney krijgt een 5,5 inch beeldscherm met een nader te bepalen processor voorzien van 6 GB aan werkgeheugen. Je mag hier gerust een Snapdragon 600 of 800 serie verwachten. Op camera gebied denkt Sirin aan een 12 megapixel hoofdcamera en een 13 megapixel selfie camera.

Sirin Labs brengt samen met FIH Mobile de Go Crypto-revolutie mainstream.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones