23 april 2014 door in Apple.

iOS 7.1.1 (2)Apple heeft iOS 7.1.1 per direct beschikbaar gesteld. Ongeveer anderhalve maand na het uitbrengen van iOS 7.1 komt Apple met deze bugfixe-release. Onder meer de veiligheid van de vingerafdrukscanner Touch ID is daarbij verbeterd. Voorheen kwam het nog wel eens voor dat de scanner een vingerafdruk ‘vergat’. Dat zou nu niet meer moeten gebeuren.

Naast een verbetering van de vingerafdrukscanner is ook het probleem opgelost waarbij het toetsenbord soms traag reageerde. Een andere klacht van iOS 7.1-gebruikers was dat de Voice Over niet correct werkte als er een Bluetooth-toetsenbord gebruikt werd. Ook dat probleem is verholpen.

App Store

Een nieuwe feature is dat er in de App Store duidelijker is aangegeven of een app wel echt ‘gratis’ is. Voorheen bleek vaak dat een app gratis te downloaden was, maar dat er geld moest worden betaald om van alle functies gebruik te kunnen maken. Door deze nieuwe feature is dat voorgoed verleden tijd.

De nieuwe software van Apple is beschikbaar voor de iPhone 4 en nieuwer, de iPad 2+ en nieuwer en de laatste generatie iPods. De update heeft een grootte van 26MB en is te downloaden in iTunes.

iOS 7.1.1

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones