9 oktober 2014 door in Apple.

iPhone 6 PlusEerder schreven we dat de iPhone 6 het lijkt te winnen van zijn grote broer de iPhone 6 Plus. Het lijkt toch beter te gaan dan wordt gesuggereerd: Apple zou de productie van de iPhone 6 Plus verhogen. Dat zouden bronnen van Apple’s productietak gemeld hebben aan Digitimes. Door de verhoogdere productie worden er waarschijnlijk 3 tot 4 miljoen minder exemplaren van de iPhone 6 gemaakt.

Ten koste van de ander

De verhoging van de iPhone 6 Plus-productie zou weer ten koste gaan van de iPhone 6. Deze zou ook minder verkocht worden dan Apple had gedacht. In China is de iPhone 6 Plus zelfs meer verkocht dan zijn broertje.

Een heel groot verschil is dat ook weer niet: 51 tegen 49 procent. De uiteindelijke aantallen wat betreft de verhoudingen tussen de twee toestellen zijn niet bekend.

Wachten

Jij als klant merkt niet snel wat van deze verandering. Wel zijn niet alle fabrieken voorbereid op de aanpassing van de productie en ook leveranciers houden het allemaal nog maar net bij. Daardoor zou je misschien wat langer moeten wachten tot je je bestelde iPhone 6 Plus kunt ophalen in de winkel.

Er zijn intussen bijna twintig miljoen iPhones verkocht, een maand na de lancering van de twee toestellen. De helft daarvan waren na het weekend na de eerste verkoop al verkocht.

Wat verschillen de twee nieuwe iPhones van elkaar? Telefoonabonnement.nl beschrijft de iPhone 6 en 6 Plus!

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones