‘Apple Watch verschijnt in de lente’

Apple WatchUit een mail van de Apple Retail aan haar medewerkers blijkt dat de Apple Watch in de lente van 2015 op de markt zal komen. We’re going into holidays, we’ll go into Chinese New Year, and then we’ve got a new watch launch coming in the spring. Dat schrijft de Senior Vice President van de online en fysieke winkels, topvrouw Angela Ahrendts.

Toen de Apple Watch werd gepresenteerd, werd gezegd dat deze begin 2015 zou verschijnen. De speculaties gingen dan ook op volle toeren, aangezien het niet specifieker was dan dat.

Uitproberen

Volgens bronnen van 9to5mac werkt Apple al aan verkoopstrategieën om de categorieën aan Apple Watches aan de man te krijgen. Ook zou Cook tijdens een meeting hebben gezegd dat ze geïnstrueerd worden om klanten het horloge uit te kunnen laten proberen.

Topdrukte

Door de release van al die nieuwe Apple-speeltjes dit najaar wordt er topdrukte verwacht. In de brief doet de SVP dan ook haar best om al het personeel te motiveren: So again, we do- you guys were hired because you’re the best people in the world. And you know how to service customers, but we are sprinting a marathon right now, and it’s not going to stop.

Met de kerstdagen op komst verwacht Apple het vierde kwartaal wederom een recordomzet te maken. En nu maar hopen dat er genoeg iPhones op voorraad zijn.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones